24 éves lány vagyok és munkanélküli. Szeretnék már dolgozni, de eddig csak 1 hétig volt a munkahelyem, mert az akkori párom nem engedte, hogy dolgozzak. Miért nem vesznek fel sehová?
az érettségid óta nem csináltál semmit? :o
nem is tanultál?
ezt hogy bírtad ki?
szerintem tanulj valamit. nem tudom milyen adottságaid vannak? mit szeretnél csinálni?
Szia!
1, válság van
2, nincs tapasztalatod
3, érdemes lenne valamit még tanulnod
Én 1 évet voltam otthon munka nélkül (érettségivel), mert sehova nem vettek fel, sőt még arra sem méltattak, hogy válaszoljanak...
Idén suliba járok, ami 3 éves, és HA tudok, akkor megyek dolgozni. :)
Próbálj mekibe menni, vagy egyéb gyorsétteremi munkákra jelentkezni, hátha!
Egyszerű érettségivel hogy finoman fogalmazzak semmit nem tudsz kezdeni (ahogy már az egy év alatt te is tapasztaltad). Ha jól számolom, 18, max 19 évesen érettségiztél, tehát legalább 5 éve otthon semmitteszel. Elhiszem, h ez idő alatt megölt az unalom.
Mindenesetre hogy segítsek is valamit: ahhoz, hogy találj munkát, kéne legalább egy szakma [link] Itt tudsz keresni lakhelyednek, és érdeklődési körödnek megfelelőt. Ezeket tudnád munkahely mellett is végezni, és még egy papírral a kezedben valóban több esélyed lenne.
Ja, és a teszkóban, és hasonló helyeken Pesten sincs több álláslehetőség. Esetleg mekiben, de az sem 100%
Mivel nem dolgozol ezért gondolom én a szüleid tartanak el. Az első szakma az ingyenes az tény, de javaslom, menj el a munkaügyi központba, ott kérj egy listát az éppen induló képzésekről és amelyik tetszik azt vállald el, van ami 3 hónap van ami 6-7. Emellett kapsz pénztámogatást is.És igen ez azért is van, mert nincs munkatapasztalatod.
Én júniusba végeztem, nem találtam semmit sem, és jelentkeztem tanfolyamra, mert azt nem bírtam volna ki, hogy hónapokig itthon üljek és várjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!