Jó estét! Három hétig voltam munkanélküli. Budapesti lakos vagyok és itt is találtam munkát. Mennyi munkanélküli segély jár? Mert egy ismerősöm igaz más helyen, de rövid időn belül talált munkát és 9 havi segélyt kapott egy összegben.
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:08
1/5 anonim válasza:
akkor az ismerősöd kavart valamit. Nem végkielégítést kapott? Nem fizetnek egyben munkanélkülit, 9 havit pedig főleg nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a gyors reagálást.Nem végkielégítés.Láttam a határozatot amit a munkanélküliből kapott.Ezért csodálkoztam,hogy ugyan ez Pesten nem működik.(Tartalma:megállapítottak (Fejér megye) az álláskeresési járadék idejéből még fennmaradó juttatást ami neki kb:300ezer ft,és kb 1 hetet volt munkanélküli.)
2011. júl. 8. 20:48
3/5 anonim válasza:
Van olyan lehetőség, hogy a teljes munkanélküli segélyt felveszed, ha amúgy jogosult lettél volna rá, de nem voltál annyi ideig munkanélküli.
Érdeklődj a hivatalban.
Annyi hátránya van, hogy ezzel lenullázódik a munkaviszonyod, tehát ha újra munkanélküli leszel, akkor csak az azóta ledolgozott idő után jár segély.
4/5 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm egy napig volt munkanélküli.És ő más helyen talált munkahelyet.Itt arra hivatkoztak hogy más megyében talált.Mi alapján állapítják meg hogy jár vagy sem?
2011. júl. 10. 14:07
5/5 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de csak az számít, hogy mennyi ideig dolgozott korábban. Ha megvan az ideje, akkor jár neki a teljes időre szóló összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!