Milyen élelmiszert tudok venni 200 Ft - ból, ami egy hétig elég?
NEM vicc, ez KOMOLY!!!
Kéretik nem poénkodni a kérdésen, és a "FAIL" iletve "KAMU" kommenteket légyszíves mellőzzük
Köszönöm
És ha elfogy a 200 Ft utána mi lesz? :(
Amúgy nem tudom... de én az önkormányzatot döngetném. Valami lakhatási vagy fűtéstámogatás csak van, ha más segély nincs is... :(
(Nem véletlen, hogy el kellett költöznöm...)
Pénzt senki sem ad, mert ugye most mindenki munkanélküli, segélyből él, akinek jár.....
Akiknek meg van, azok meg olyan skótok (azaz hogy indiánok), hogy még a gyerekének se ad kaját, mert akkor nem tud venni magának cigit, meg sört.....
Egyszerűen nincs élet a faluban, de még a megyében sem....
Kaját is csak alkalmanként tudok kérni, nem élhetek mások nyakán állandóan.....
22 éves vagyok, önállósodni szeretnék végre, ha az állam nem tett volna keresztbe....
Most lehetne egy jó szakmám, biztos munkahellyel, ehelyett itt vagyok, és nem biztos már az sem, hogy egyáltalán túlélem a telet...
Hát, ezúton is szeretném megköszönni kedves miniszterelnökünknek, hogy nem hagyott az út szélén, hanem belelökött a szakadékba
KÖSZÖNÖM
Egyszeri segélyt igényeltem, visszautasítottak, mert "nem vagyok rászoruló"
Persze, a romáknak adják dögivel a pénzt, bemegy, és kapja, nekem meg egy hétre rá szóltak, hogy nem kapom meg (5.000 ft lett volna) ....
Nem akarom rasszistaként feltüntetni magamat, de nem értem, hogy egy romának miért jár alanyi jogon mindenféle pénz, nekem meg, aki 321 napot ledolgoztam, semmi
"MEllesleg havi 47 ezerből mit tartalékoltam volna?"
Mint írtam, krumplit és lencsét (tartós és olcsó élelmiszer, vész esetén megvéd az éhhaláltól).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!