Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen élelmiszert tudok...

Neuhauser László kérdése:

Milyen élelmiszert tudok venni 200 Ft - ból, ami egy hétig elég?

Figyelt kérdés

NEM vicc, ez KOMOLY!!!

Kéretik nem poénkodni a kérdésen, és a "FAIL" iletve "KAMU" kommenteket légyszíves mellőzzük

Köszönöm

2013. jan. 21. 00:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:

És ha elfogy a 200 Ft utána mi lesz? :(

Amúgy nem tudom... de én az önkormányzatot döngetném. Valami lakhatási vagy fűtéstámogatás csak van, ha más segély nincs is... :(

2013. jan. 21. 01:25
 12/73 A kérdező kommentje:

(Nem véletlen, hogy el kellett költöznöm...)

Pénzt senki sem ad, mert ugye most mindenki munkanélküli, segélyből él, akinek jár.....

Akiknek meg van, azok meg olyan skótok (azaz hogy indiánok), hogy még a gyerekének se ad kaját, mert akkor nem tud venni magának cigit, meg sört.....

Egyszerűen nincs élet a faluban, de még a megyében sem....

Kaját is csak alkalmanként tudok kérni, nem élhetek mások nyakán állandóan.....

22 éves vagyok, önállósodni szeretnék végre, ha az állam nem tett volna keresztbe....

Most lehetne egy jó szakmám, biztos munkahellyel, ehelyett itt vagyok, és nem biztos már az sem, hogy egyáltalán túlélem a telet...

Hát, ezúton is szeretném megköszönni kedves miniszterelnökünknek, hogy nem hagyott az út szélén, hanem belelökött a szakadékba

KÖSZÖNÖM

2013. jan. 21. 01:26
 13/73 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként mindig tartalékolj egy zsák krumplit vagy lencsét ilyen esetekre, előfordulhat bárkivel ilyesmi. Már annyiszor elgondoltam én is mi lenne, ha mondjuk egy ezresem lenne egy hétre. Vennék egy kg rizst (200 Ft), egy kg kenyeret (300 ft) és felváltva ennék főtt rizst és pirítós kenyeret... jobb híján. Bár soha senki ne kerülne ilyen helyzetbe, ezt nagyon szomorú olvasni. :(
2013. jan. 21. 01:27
 14/73 A kérdező kommentje:

Egyszeri segélyt igényeltem, visszautasítottak, mert "nem vagyok rászoruló"

Persze, a romáknak adják dögivel a pénzt, bemegy, és kapja, nekem meg egy hétre rá szóltak, hogy nem kapom meg (5.000 ft lett volna) ....

Nem akarom rasszistaként feltüntetni magamat, de nem értem, hogy egy romának miért jár alanyi jogon mindenféle pénz, nekem meg, aki 321 napot ledolgoztam, semmi

2013. jan. 21. 01:28
 15/73 anonim ***** válasza:
48%
Milyen szakmád van? Barátnődnek mik a tervei főiskola után?
2013. jan. 21. 01:28
 16/73 A kérdező kommentje:
MEllesleg havi 47 ezerből mit tartalékoltam volna?
2013. jan. 21. 01:29
 17/73 A kérdező kommentje:
Szakmám nincsen, mert hála ÁllamBának, az utolsó évemben elvették a támogatásomat ás a családi pótlékot, ebből kifolyólag annyi pénzem nem volt, hogy felüljek a buszra 2011 szeptember elsején, pedig az lett volna az utolsó 8 hónap iskola, és egyenes út lett volna , hogy rendszergazdaként dolgozzak.....
2013. jan. 21. 01:31
 18/73 anonim ***** válasza:

"MEllesleg havi 47 ezerből mit tartalékoltam volna?"

Mint írtam, krumplit és lencsét (tartós és olcsó élelmiszer, vész esetén megvéd az éhhaláltól).

2013. jan. 21. 01:31
 19/73 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek még három éve van a suliból, terve az, hogy ha sikerül, akkor elhelyezkedjen a védőnői diplomájával (ha összejön, mert ott is szűnnek meg a támogatások, ha tandíjköteles lesz,ott kell hagynia).....
2013. jan. 21. 01:32
 20/73 anonim ***** válasza:
Várható valami bevételed egy hét múlva?
2013. jan. 21. 01:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!