Milyen élelmiszert tudok venni 200 Ft - ból, ami egy hétig elég?
NEM vicc, ez KOMOLY!!!
Kéretik nem poénkodni a kérdésen, és a "FAIL" iletve "KAMU" kommenteket légyszíves mellőzzük
Köszönöm
Hasonlóképp voltam én is 4 éve. 200 Ft 1 hétre, de csak egy alkalommal. Rémálmomba se jöjjön elő újra...
Kár, hogy földhasználat nem jöhet szóba, pedig pont azzal kapcsolatban még hosszabb távra is tudtam volna segíteni.
Ahol most laksz, ott fizetsz lakbért? Vagy csak rezsi van?
Helyileg ez Békés megye? Webtartalom fejlesztés mennyire menne?(php, html, flash)
Nem akarok kötözködni, de hogyan netezel, ha ennyire nincs pénzed? Ha nem fizeted az áramot, akkor az sem lesz, ha pc-d van.
Mióta vagy ilyen helyzetben, sejtetted, hogy ilyen helyzetbe fogsz kerülni 2-3 éve?
Szomorú a történeted, de nekem azért vannak kételyeim!
1. Mi az hogy az állam akadályozott meg abban, hogy szakmát szerezz?
2. Tudtad, hogy olyan helyen laksz, ahol kevés a munkalehetőség, akkor még akkor mikor dolgoztál, miért nem próbáltál olyan helyre költözni, ahol több a lehetőség?
3. "Nem akarom rasszistaként feltüntetni magamat, de nem értem, hogy egy romának miért jár alanyi jogon mindenféle pénz, nekem meg, aki 321 napot ledolgoztam, semmi"
Ez a mondatot érdekes, és bizony, tetszik, nem tetszik, rasszista jellegű! Mert a segély rászorultsági alapon jár, nem pedig faji alapon! Az csak urban legend, hogy a cigányoknak minden jár. Arról meg nem a cigányok tehetnek, hogy neked nem adták meg az átmeneti segélyt.
4. Internetezel, tehát van számítógéped vagy laptopod, azaz, ha tényleg az éhezés határán vagy, akkor add el a gépet, mert sokat nem kapsz érte, de legalább enni tudsz belőle egy darabig!
Tényleg nem bántásból írom, de a te történetedből is sajnos tisztán látszik az a fajta mentalitás, ami az elszegényedést okozza. Államtól vársz mindent, és minden, ami rossz történik veled, az csak is az állam hibája lehet. Be kellett volna fejezned az iskoládat és szakmával már könnyebben menne az elhelyezkedés. Avval pedig hogy elköltöztél anyádtól, csak magad alatt vágtad a fát.
"hogy ezért a helyzetért ő lenne a felelős teljes mértékben"
Ha nem ő akkor kicsoda? A szomszéd Mari néni? Nem azt mondom, hogy nem sajnálom a kérdezőt, mert igen, de azért amit leírt, az sajnos azt mutatja, hogy folyamatosan sodródott az árral és nem nagyon tett ellene semmit sem. Nem akkor kell segítséget kérni, amikor már késő! Gondolkodni kell előre a lehető legtöbb eshetőségre. Én mindig úgy éltem, élem az életem, hogy ha valami beüt, akkor tudjak mihez nyúlni, és nem rántom magam még mélyebbre.
22 évesen állítom, hogy még érettségije sincs, de lehet, hogy a 8 általánosa sincs meg. Akinek van érettségije és valami nagyon lepukkant vidéki faluban lakik ahol 90%-os a munkanélküliség az feljön Pestre. Ilyen fiatalból rengeteg van, aztán majd itt talál valami alap melót.
A barátnőd szombathelyi, miért nem mész oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!