Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen élelmiszert tudok...

Neuhauser László kérdése:

Milyen élelmiszert tudok venni 200 Ft - ból, ami egy hétig elég?

Figyelt kérdés

NEM vicc, ez KOMOLY!!!

Kéretik nem poénkodni a kérdésen, és a "FAIL" iletve "KAMU" kommenteket légyszíves mellőzzük

Köszönöm

2013. jan. 21. 00:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:

Hasonlóképp voltam én is 4 éve. 200 Ft 1 hétre, de csak egy alkalommal. Rémálmomba se jöjjön elő újra...

Kár, hogy földhasználat nem jöhet szóba, pedig pont azzal kapcsolatban még hosszabb távra is tudtam volna segíteni.

Ahol most laksz, ott fizetsz lakbért? Vagy csak rezsi van?

Helyileg ez Békés megye? Webtartalom fejlesztés mennyire menne?(php, html, flash)

2013. jan. 21. 09:27
 32/73 anonim ***** válasza:
49%

Nem akarok kötözködni, de hogyan netezel, ha ennyire nincs pénzed? Ha nem fizeted az áramot, akkor az sem lesz, ha pc-d van.

Mióta vagy ilyen helyzetben, sejtetted, hogy ilyen helyzetbe fogsz kerülni 2-3 éve?

2013. jan. 21. 10:50
 33/73 anonim ***** válasza:
39%

Szomorú a történeted, de nekem azért vannak kételyeim!

1. Mi az hogy az állam akadályozott meg abban, hogy szakmát szerezz?

2. Tudtad, hogy olyan helyen laksz, ahol kevés a munkalehetőség, akkor még akkor mikor dolgoztál, miért nem próbáltál olyan helyre költözni, ahol több a lehetőség?

3. "Nem akarom rasszistaként feltüntetni magamat, de nem értem, hogy egy romának miért jár alanyi jogon mindenféle pénz, nekem meg, aki 321 napot ledolgoztam, semmi"

Ez a mondatot érdekes, és bizony, tetszik, nem tetszik, rasszista jellegű! Mert a segély rászorultsági alapon jár, nem pedig faji alapon! Az csak urban legend, hogy a cigányoknak minden jár. Arról meg nem a cigányok tehetnek, hogy neked nem adták meg az átmeneti segélyt.

4. Internetezel, tehát van számítógéped vagy laptopod, azaz, ha tényleg az éhezés határán vagy, akkor add el a gépet, mert sokat nem kapsz érte, de legalább enni tudsz belőle egy darabig!

Tényleg nem bántásból írom, de a te történetedből is sajnos tisztán látszik az a fajta mentalitás, ami az elszegényedést okozza. Államtól vársz mindent, és minden, ami rossz történik veled, az csak is az állam hibája lehet. Be kellett volna fejezned az iskoládat és szakmával már könnyebben menne az elhelyezkedés. Avval pedig hogy elköltöztél anyádtól, csak magad alatt vágtad a fát.

2013. jan. 21. 11:14
 34/73 anonim ***** válasza:
13%
Utolsó, teljesen igazad. Ez a történet sántít, de nagyon. Szinte teljes mértékben a kérdező tehet róla, hogy ilyen helyzetbe került. Változtatni kellett volna, nem most felébredni.
2013. jan. 21. 11:34
 35/73 anonim ***** válasza:
Írta a kérdező,hogy telefonról internetezik.mobilnettel,amiből már csak egy kicsi volt.
2013. jan. 21. 13:21
 36/73 anonim ***** válasza:
Én nem hibáztatom a kérdezőt,hogy ezért a helyzetért ő lenne a felelős teljes mértékben,mert tudom,hogy milyen amikor az ember egyre mélyebbre süllyed,és nincs ereje visszamászni.Azok próbáljanak ilyen helyzetből kimászni,akik csak lazán beszóltak neki,hogy ezt + azt kellett volna csinálnod,azt meg nem!Ilyen helyzetet már tényleg csak külső segítséggel élhetsz túl!
2013. jan. 21. 13:27
 37/73 anonim ***** válasza:
44%

"hogy ezért a helyzetért ő lenne a felelős teljes mértékben"

Ha nem ő akkor kicsoda? A szomszéd Mari néni? Nem azt mondom, hogy nem sajnálom a kérdezőt, mert igen, de azért amit leírt, az sajnos azt mutatja, hogy folyamatosan sodródott az árral és nem nagyon tett ellene semmit sem. Nem akkor kell segítséget kérni, amikor már késő! Gondolkodni kell előre a lehető legtöbb eshetőségre. Én mindig úgy éltem, élem az életem, hogy ha valami beüt, akkor tudjak mihez nyúlni, és nem rántom magam még mélyebbre.

2013. jan. 21. 13:48
 38/73 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mindent előre kiszámítani,és nem tudhatod,hogy mi fog történni.(A mai világban már 1 évre előre se lehet tervezni) De persze azt az embert könnyű rugdosni,aki már eleve a padlón van,és azt mondani neki,hogy te tehetsz mindenről,és te vagy a hibás,hogy oda kerültél ahol vagy! Hát én ezzel a mentalitással nagyon nem értek egyet!(és úgy látszik,hogy ezzel egyedül vagyok) Na szóval,még ha ő is tehetne róla(ami szerintem nincs így)akkor is kellene segíteniük az embereknek,és nem folyton azt hangoztatni,hogy ő tehet róla.
2013. jan. 21. 14:09
 39/73 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nincs igazad. Lehet, hogy most a padlón van, de kérdem én, mi a fenét csinált, hogy tegyen ellene? Lehet, hogy kirúgtál, lehet a képzettsége sem volt meg a munkához, lehet, hogy iskolája sincsen, lehet nem is ért igazán semmihez. Aki ide a gyakorikérdésekre kiírja, hogy 200ft-ból hogy lehet megélni 1 hétig ahelyett, hogy azt kérdezné, milyen lehetőségeim vannak a jövőben az biztosan nem fog előrébb jutni. Meg is érdelmi a sorsát.
2013. jan. 21. 14:28
 40/73 anonim ***** válasza:
22%

22 évesen állítom, hogy még érettségije sincs, de lehet, hogy a 8 általánosa sincs meg. Akinek van érettségije és valami nagyon lepukkant vidéki faluban lakik ahol 90%-os a munkanélküliség az feljön Pestre. Ilyen fiatalból rengeteg van, aztán majd itt talál valami alap melót.

A barátnőd szombathelyi, miért nem mész oda?

2013. jan. 21. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!