Mi szombaton voltunk strandon. Oda-vissza 180 km. 4-en voltunk és összesen kb 7000 ft-ot költöttünk belépővel, kajával, utazással mindennel együtt. :)
2012. júl. 1. 21:07
2/14 anonim válasza:
Semenyitt itt van mellrtünk a duna magyarorszagon az egyik legjobb szabadsrand par 100 forint vizre
3/14 anonim válasza:
Hát meglehetősen kevesebbet. Utazás nincs, mert ingyen utazunk+van nálunk is strand.
Kaját általában viszünk, egyszerűen azért mert a strandos lángos meg a többi olajos nehéz cucc nyári hőségben nem tartozik a kedvenceim közé. Max fagyira és hideg ásványvízre költök ott.Ennyi. Belépők nem tudom jobb helyeken hogy állnak,nálunk kicsi és ledurrant strand van:)
4/14 anonim válasza:
Ivo vizre ertem
2012. júl. 1. 21:08
5/14 anonim válasza:
semennyit, minden nap úszni vagyok ott, még ki se nyit egy stand sem))
Amúgy más strandokon max sört, vizet, meg halat veszek. Plusz belépő plusz útiköltség.
2012. júl. 1. 21:11
6/14 A kérdező kommentje:
Az a 7000 ft az fejenként értendő ugye?
Én a 11 e ft-ot 2 főnek együtt írtam, tehát 5500 ft / fő.
Utazás ebből 1500 ft / fő
Belépő: 1800 ft / fő
2200 ft kaja, ital / fő
Kicsi sok, de szerintem nem annyira
Azért a napon amikor 50 fok van, és nincs árnyékos hely ahová az ember eltegye a kaját, italt, muszály sajnos megvenni :s
Hűtőtáskával meg lehet oldani,hogy ne ott kelljen megvenni az ételt és italt.
2012. júl. 1. 21:19
10/14 anonim válasza:
Imádunk minden tavat a párommal és a barátokkal, pont ma voltunk strandolni. Szabad strand, ezért a belépő máris megúszható, kb. 20km-re van tőlünk, ez kocsival összesen 1500ft, mindig más vezet(egy kocsi 4 fő). Kaját, italt viszünk otthonról, egyszer büfébe kávé és/vagy fagyi, így ez kijön max. 2500ft/főre. Nálunk a strandolás, gyors számolás szerint átlag 3000ft/fő(egész pontosan 2875ft/fő). A kaja és ital felmelegedése ellen pedig a hűtőtáska tökéletes megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!