Jelentkeztem az x faktorba de egy csomó pénz felutazni és a nagymamámtól kapok . De olyan rossz mert hatalmas nyomás van rajtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyuék nem tudják teljesen finanszírozni mert CSAK felutazni EGY alkalomra kocsival 20 e. forint. Kb két hete voltam akkor továbbjutottam,és most megint kérnem kell a mamámtól 15 ezret.Már felkellett miattam bontania a félretett pénzét.Nagyon hisz bennem de mivan akkor ha egyszer úgy jövök haza hogy kiestem?! Már most ezen izgulok.Kb akkor az egész kidobott pénz lenne.Viszont én meg nagyon szeretném folytatni ha már továbbjutottam. Mit tegyek? Kérjek megint? Vagy mi legyen szerintetek?2012. ápr. 26. 18:27
51/63 A kérdező kommentje:
Jövőhéten viszont megyek egy helyi versenyre :) Ez jó lesz? szerintetek?
2012. máj. 16. 22:06
52/63 anonim válasza:
előző vagyok. Tetszik:) Sok sikert! Nem értem, hogy az x-be hogy nem jutottál be...de akkor már lehet mi se várjuk tovább a hívást, pedig mi még reménykedtünk :/
53/63 A kérdező kommentje:
az x-be nem csak a hangot nézik...sajnos.Meg én nagyon sok dolgot hallottam. Beszéltem egy csajjal aki azt mondta,hogy értük az rtl-től ment le egy producer,mert hallottak az énekversenyüktől és felvitték őket a castingokra.Sminkest is kaptak,már a nulladik fordulón.Át öltözhettek egy öltözőbe meg mindenhol fotózták Őket.Szóval nagyon sokan hátszéllel érkeznek. A másik meg kell egy érdekes hang + egy érdekes személyiség amire rátudnak még dolgokat aggatni.Pl akiket visszahívtak a 3. fordulóra nekik megmondták hogy milyen dalokkal készüljenek,mert később valószínűleg azon a vonalon fognak tovább menni.
2012. máj. 17. 17:46
54/63 anonim válasza:
Ez durva....hát biztos vannak érdekes dolgok. Nekem már az fura volt h a jelentkezési lapon szinte minden kérdés arra irányult, hogy van-e vmilyen zenei előképzettséged+hol szerepeltél stb. De ha így van, ahogy mondod akkor már csak azt bánom, hogy végig álltuk azt a 12órát mire sorra kerültünk :(
55/63 A kérdező kommentje:
Hát igen.Van valamilyen zenei előképzettséged? Akármi? Nekem is csak 4 év zongora de semmi más.
Mi csak 5 órát álltunk "-.- Pedig először kamerás szobát kaptam és úgyéreztem hogy meggyőztem Őket.Mikor a másodikon a csajszi hallgatott akkor az Ő arcán is zt láttam hogy bejön neki.Dehát ezekszerint mégse
2012. máj. 17. 21:33
56/63 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy ki tudja hívnak-e még. De Neked ott mondták, hogy 2héten belül szólnak? Mert mi csak annyit tudtunk, hogy májusba.
57/63 A kérdező kommentje:
Igen.A második fordulón mondta a csaj hogy 2 héten belül értesítenek és sok sikert.
2012. máj. 17. 21:42
58/63 anonim válasza:
Hát sajnálom, akkor vszínű már minket sem hívnak:( Azért sok sikert a továbbiakban! Szép hangod van:)
59/63 anonim válasza:
én naivan mindig is azt gondoltam, hogy mindenki kapásból megy a zsűri elé. ezek szerint oda helyetted olyanokat engednek be, akik már annyira szánalmasan bénák, hogy lehet rajtuk röhögni, vagy ilyen vastagcsabákat, akikkel előre le van zsírozva, hogy bekerülnek a műsorba, ha utána azt csinálják, amit mondanak nekik. gáz.
60/63 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem idén nyáron teszek még egy próbát:) Egy utolsót.Valószínüleg indulok a tv2 The Voice c új "tehetségkutató" műsorba.Hátha sikerül..:)
2012. máj. 28. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!