Jelentkeztem az x faktorba de egy csomó pénz felutazni és a nagymamámtól kapok . De olyan rossz mert hatalmas nyomás van rajtam. Mit tegyek?
Most melyik hang vagy te? Az erőteljes, vagy a halkabb? Egyedül énekled a számot, vagy az eredeti előadóval együtt? Mert ha együtt, akkor egyrészt alig hallani vmit belőle, másrészt pedig az eredeti kimagaslóan jobb. Gondolom, nem te vagy Lenka, ugye? Merthogy ő egy énekesnő, Youtube tele van a számaival, weboldal:
belehallgattam a többi dalba is, amit énekelsz. szép hangod van, viszont elég átlagos. megéri mindenképp megpróbálni, esélyes vagy, bár egyik dalt sem tudtad jobban elénekelni, mint az eredeti, szóval erre még gyúrnod kell. szerintem hazafog küldeni téged a zsűri azzal a dumával, hogy még csak 16 vagy, még nem ért meg a hangod, meg az énektudásod a versenyre, gyere vissza pár év múlva, stb....
persze ez csak az én véleményem.
Szerintem próbáld meg, mert kiváló alkalom az önismeretre és hogy mennyire tudod pl használni a kritikákat. Szerintem tanulni fogsz belőle.
Viszont, hogy (mint zenész:) kritikát is mondjak:
Arra figyelj, hogy ne orrhangon énekelj! Mert nagyon jó, szép hangszíned van, de amikor felviszed és orrhangon énekelsz, az nagyon belecsúfít. Több erő kell az ilyen számokhoz, nem lehet ilyen langyin énekelni :D Szóval bátrabban kicsit, és több beleéléssel!
Szerintem is még egy-két év és sokkal fejlettebb lesz a hangod! Addig pedig kitartás és rengeteg gyakorlás! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!