Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelentkeztem az x faktorba de...

Jelentkeztem az x faktorba de egy csomó pénz felutazni és a nagymamámtól kapok . De olyan rossz mert hatalmas nyomás van rajtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyuék nem tudják teljesen finanszírozni mert CSAK felutazni EGY alkalomra kocsival 20 e. forint. Kb két hete voltam akkor továbbjutottam,és most megint kérnem kell a mamámtól 15 ezret.Már felkellett miattam bontania a félretett pénzét.Nagyon hisz bennem de mivan akkor ha egyszer úgy jövök haza hogy kiestem?! Már most ezen izgulok.Kb akkor az egész kidobott pénz lenne.Viszont én meg nagyon szeretném folytatni ha már továbbjutottam. Mit tegyek? Kérjek megint? Vagy mi legyen szerintetek?
2012. ápr. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim válasza:
Bocsi,a kérdésedre nem tudok érdemlegeset válaszolni,de szép hangod van.Bár a magasabb kitartott hangoknál vigyázz,mert ott kicsit orrhangod van.
2012. ápr. 26. 23:49
 32/63 anonim válasza:

Most melyik hang vagy te? Az erőteljes, vagy a halkabb? Egyedül énekled a számot, vagy az eredeti előadóval együtt? Mert ha együtt, akkor egyrészt alig hallani vmit belőle, másrészt pedig az eredeti kimagaslóan jobb. Gondolom, nem te vagy Lenka, ugye? Merthogy ő egy énekesnő, Youtube tele van a számaival, weboldal:

[link]

2012. ápr. 27. 09:02
 33/63 A kérdező kommentje:
Előszöris akkor tisztázom.Nem tudom ki hitte azt hogy én vagyok Lenka :D .Lenka egy énekesn ő az eredeti előadója a dalnak.Én Petra vagyok,és az egészet én éneklem az eredeti hang nélkül szóval egy alapra énekeltem fel.Amit hallotok alatta azt vokálnak nevezik.Az meg hogy klasszisokkal jobb egy képzett kb 15-20 éve a pályán lévő énekesnő mint egy amatőr énekelni tanulgató 16 éves lány az engem nem lep meg :) Egyébként ha alig hallani valamit akkor hallgassátok meg a többit :)
2012. ápr. 27. 11:43
 34/63 anonim válasza:
A vokálra értettem, hogy alig hallani vmit. Azt ki énekli? Tehát a Lenka feliratos linknél te vagy a fő hang? Mert az nagyon jó. A vokált éreztem én sokkal gyengébbnek.
2012. ápr. 27. 13:01
 35/63 anonim válasza:
Ismét előző vagyok. Szóval, úgy néz ki, h az "eredeti előadó kimagaslóan jobb" kifejezéssel téged dicsértelek :) Azt gondoltam, hogy eredeti a szám, te pedig aláénekeltél (amit alig hallani, és nem tetszik). Szóval iszonyú jó vagy, szoritok!
2012. ápr. 27. 13:06
 36/63 anonim ***** válasza:
nagyon jó még egy kicsit gyakorolsz a zenetanároddal és akár profi is lehet belőled:D
2012. ápr. 27. 15:24
 37/63 A kérdező kommentje:
De nem értem nem tudod megkülönböztetni a hangszíneket vagy mi? :) Van ott még egy csomó másik dal és ott hallatszik a hangszínem,ha a Lenka dalhoz visszamész akkor csak betudod azonosítani a hallott hangot nem? :DMeg a dal elején nincs semmi vokál:D Ott csak magamba éneklek és a refrénnél jön a vokál :)
2012. ápr. 27. 20:03
 38/63 anonim válasza:

belehallgattam a többi dalba is, amit énekelsz. szép hangod van, viszont elég átlagos. megéri mindenképp megpróbálni, esélyes vagy, bár egyik dalt sem tudtad jobban elénekelni, mint az eredeti, szóval erre még gyúrnod kell. szerintem hazafog küldeni téged a zsűri azzal a dumával, hogy még csak 16 vagy, még nem ért meg a hangod, meg az énektudásod a versenyre, gyere vissza pár év múlva, stb....

persze ez csak az én véleményem.

2012. máj. 1. 21:36
 39/63 anonim válasza:

Szerintem próbáld meg, mert kiváló alkalom az önismeretre és hogy mennyire tudod pl használni a kritikákat. Szerintem tanulni fogsz belőle.

Viszont, hogy (mint zenész:) kritikát is mondjak:

Arra figyelj, hogy ne orrhangon énekelj! Mert nagyon jó, szép hangszíned van, de amikor felviszed és orrhangon énekelsz, az nagyon belecsúfít. Több erő kell az ilyen számokhoz, nem lehet ilyen langyin énekelni :D Szóval bátrabban kicsit, és több beleéléssel!

Szerintem is még egy-két év és sokkal fejlettebb lesz a hangod! Addig pedig kitartás és rengeteg gyakorlás! :)

Sok sikert!

2012. máj. 4. 11:24
 40/63 anonim ***** válasza:
Na mizu, bekerültél?
2012. máj. 4. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!