20 felettiek! Nem éreztek hatalmas generációs szakadékot a 20 alattiakkal?
Hát figyi, én ebben az évben töltöm be a 30. évemet.
A keresztlányom most lépett abba a korba hogy bulizik, pasizik.. 16 éves..., a nővére 18... ha náluk vagyok mindig csak nézem őket hogy te jó ég, hát nemrég még olyan kicsik voltak.. most meg!
A hangot azért megtalálom velük, de olyan furcsa... öregszem?! A tizenévesek csókolomot köszönnek... hát, felnőttünk mi tagadás!
Szerintem szimplán gyerekesek. A viselkedésük is, meg úgy a világról alkotott képük.
Mondjuk lehet azért gondolkodom másképp, mert van egy gyerekem és mellette villámgyorsan fel kellett nőnöm, hogy helytálljak. Emiatt igen, én sem tudom megtalálni a hangot velük.
24/N
Vannak, akik kb. 20 évesek, de 14-nek sem néznek ki, még azután sem, hogy megszólaltak.
Vannak, akik szintén kb. 20 évesek, de úgy néznek ki, hogy az ember elgondolkodik, vajon van-e egy korbács a retikülben, olyan domina típus, de vagy 30-nak szeretne látszani.
Rossz, hogy aki "átlagos", már az a ritkaság.
Néhányan azért rendelkeznek valami szilárd értékrend-félével, és vannak értelmes gondolataik, csak úgy látom, nagyon kevesen vannak.
A másik, amit megfigyeltem, a mostani elsősök és másodikosok egyetemen mind autóval járnak, pár kivétel van.
Én 26 éves vagyok!!Sokat gondolkodtam rajta én is!!!Hihetetlen ,hogy ennyire másak mint mi voltunk.baszus a mai trend hogy a kis 14-15 éves lányok a sárga földig leisszák magukat meg hogy mennyi f--t fogtak.Komolyan nekem 14 évesen ilyen meg se fordult a fejembe.nagyba babáztam még nem diszkóba jártam....Főleg nem pasiztam ....
Van 2 gyermekem de már előre rettegek mi lesz ha tinik lesznek.....
24 éves vagyok öcsikém 17 és meg kell, hogy mondjam elég fura a viselkedése, szeretem nagyon és tud ő komoly is lenni ha kettesbe vagyunk,de ha ott egy barát akkor elszabadul a pokol.
Öcsém által elég sok 16-17 évest ismerek, jó fejek,sokat nevetek magamban rajtuk, mert a srácok valami istennek hiszik magukat, a lányok meg kis ribizlik ők is kedvesek nem járnak kukacról kukacra de viszont azt a látszatot akarják kelteni, hogy ők mekkora nők, és a fényképek amiket készítenek magukról, kicsit már sok.
Én 26 éves vagyok!!Sokat gondolkodtam rajta én is!!!Hihetetlen ,hogy ennyire másak mint mi voltunk.baszus a mai trend hogy a kis 14-15 éves lányok a sárga földig leisszák magukat meg hogy mennyi f--t fogtak.Komolyan nekem 14 évesen ilyen meg se fordult a fejembe.nagyba babáztam még nem diszkóba jártam....Főleg nem pasiztam ....
Van 2 gyermekem de már előre rettegek mi lesz ha tinik lesznek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!