Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmas bunkóság igaz?

Hatalmas bunkóság igaz?

Figyelt kérdés

Egy nőismerősöm mesélte nemrég nekem, h a párja azt a megjegyzést tette rá és egyúttal minden nőre, h "egy harminc év, vagy a feletti nő jobban teszi ha ki se lép az utcára, ezzel is megkímélvén a látványtól a férfiakat".

Mondjuk nem is értem miért van továbbra is akkor ezzel a férfival, de az egy másik kérdés lenne...

2012. jan. 18. 07:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is bunkóság.

Mondjuk régen a terhesség is szégyelni való állapot volt, hiába volt az anya ujján karikagyűrű. Addig léphetett ki az utcára, amíg belefért a ruháiba. Utána maradt a négy fal.

A mondatot sokféleképp lehetne értelmezni. Sajnos nincs meg a mimika, a hangsúly, nem ismerem a szóban forgó férfit, hogy tudjam, nem csak egy rosszul sikerült poénról van szó.

2012. jan. 18. 07:27
 2/28 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nem hinném, h poénból mondta, a fickó egy megtestesült bunkó!

2012. jan. 18. 07:29
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Olyan soha nem volt,hogy terhes nő nem léphetett ki az utcára,legalábbis Magyarországon nem. A terhességet áldott állapotnak nevezték,nem tartották szégyennek. Kivéve a lány anyákat.

A pasas viszont valóban bunkó.

2012. jan. 18. 07:31
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez hatalmas bunkóság amihez társul hatalmas tudatlanság is :D
2012. jan. 18. 07:51
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Idióta.És vak.A 30-asok szerintem pont egy normális komoly férfi "ideáljai":tapasztaltak az élet terén,kiegyensúlyozottak és már nem kislányosak.Szerintem ebben a korban vannak topon a hölgyek,fizikai,szellemi és szexuális téren egyaránt.
2012. jan. 18. 08:11
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
08:11-el egyet értek. 35/N :-)
2012. jan. 18. 08:33
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán primitív a pasi. Vagy kisebbségi érzése van, mert csak éretlen leányzók állnak vele szóba, esetleg egy felnőtt nőtől fél, mert nem tudja irányítani. Megkockáztatom, hogy egy érettebb nő szóba sem állna vele, és ugye savanyú a szőlő...
2012. jan. 18. 08:35
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
ez a kijelentes csak ot minositi. biztos vagyok benne hogy lenne olyan 30-as no aki utan szaladna. biztos valami serelem erte egy 30-as notol :D
2012. jan. 18. 08:36
 9/28 anonim ***** válasza:
Ez csak azt a bunkót minősíti nem mást. Én a barátnője helyében leüvöltöttem volna a fejét. És ha a csaj majd 30 éves lesz, akkor otthagyja? Hogy is van ez? A pasi biztosan brad pitt igaz?
2012. jan. 18. 08:46
 10/28 A kérdező kommentje:
A barátnője már a felesége jó pár éve, és már ő is elmúlt 30 pár évvel.
2012. jan. 18. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!