Hatalmas bunkóság igaz?
Egy nőismerősöm mesélte nemrég nekem, h a párja azt a megjegyzést tette rá és egyúttal minden nőre, h "egy harminc év, vagy a feletti nő jobban teszi ha ki se lép az utcára, ezzel is megkímélvén a látványtól a férfiakat".
Mondjuk nem is értem miért van továbbra is akkor ezzel a férfival, de az egy másik kérdés lenne...
amúgy ismerek 30 35 éves nőket akiknek gyönyörűen áll
ez a kor,és az idő csak még szebbé tette őket
Angelina Jolie már elmúlt 30,és még mindig a legszebb nő a világon,mondjon akárki akármit
Valóban bunkóság ilyet kijelenteni, szerintem nagyon sok kívánatos 30 éves nő van. Elnézve a fiatal korosztályt, persze tisztelet a kivételnek, én inkább voksolnék egy ilyen nőre, aki már nyugodt, rendes, nem kapkod, van élete, egzisztenciája, tartása, mint egy fiatalabb, de "őrült" lányt.
23 F
# 21
Jolie jól nézett ki pár éve, de nem is az évek múlása tett neki rosszat, hanem ő maga. szörnyen sovány. ue a helyzet Liv Tylerrel is
"ma 05:09"
Jaj hagyjad már a hülyeségedet ba.dmeg!
Miért?
Te menő vagy,sztár vagy?
Aki így gondolkodik a nőkről az nem férfi,csak egy kis
langyi!
05:09
Megkérdeztem erről anyucidat is a sarkon,és szerinte is bunkóság!!!
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!