Én dramatizálom túl vagy mások szerint is hatalmas bunkóság ez? (Többi lent)
Én is járok rendszeresen napi szinten úszni.HA megtudnám,hogy a barátnőm belepisil a vízbe,és teljesen kibuknék,és meg is mondanám neki a nem tetszésemet.Sőt azt is mondanám neki,hogy a pofátlansága miatt én is pofátlan leszek vele szemben.Szólnék az uszodában,hogy X.Y. rendszeresen WC-nek használja az uszoda vizét..Ezért ki is zárhatják..Figyelmeztetném,hogyha megteszi akkor a suliban,a szülei is tudni fogják,mert elmondanám..
Itt nem tisztaságmániás az ember,hanem undort vált ki.Nem örülnék ha tudnám,hogy a mellettem úszó lánynak a pisijében úszkálok (mégha jó klóros a víz)
"Azóta nem beszélek vele,a számát tiltólistára tettem a telefonomon,msn-en tiltottam meg ilyenek."
Azért ez már durva kedves kérdező, vagy nem gondolod annak?
Szerinted hányan bele brunyálnak még a medencébe rajta kívül??? :)
Elárulom, sokan. Mégse lesz tőle baja senkinek sem, mivel elég klórozott minden uszoda vize. Ezzel nem azt mondom, h támogatom az ilyen eseteket, de akárhogy is nézzük nem lehet kizárni az előfordulását (ha csak nem színeződik el a medence vize közvetlen az incidens után).
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!