Hatalmas bunkóság igaz?
Egy nőismerősöm mesélte nemrég nekem, h a párja azt a megjegyzést tette rá és egyúttal minden nőre, h "egy harminc év, vagy a feletti nő jobban teszi ha ki se lép az utcára, ezzel is megkímélvén a látványtól a férfiakat".
Mondjuk nem is értem miért van továbbra is akkor ezzel a férfival, de az egy másik kérdés lenne...
Ja, így akarja leépíteni a barátnőjét! Szegény nő ha tényleg kapható rá, akkor le is épül, úgy hogy jobb, ha dobja ezt a primitív kisebbségi fa5zt és keres egy normális férfit.
Én ilyen alakkal le sem állnék már egy hasonló kijelentés után. A pasit is biztosan lehetne valamivel jól megalázni, úgy hogy ki sem merné tenni a lábát...
sosem érettem az emberek miért élnek olyan kapcsolatban, ahol az nem szeretik, tisztelik egymást...akkor miért vannak együtt?
A nő jól tenné, ha kidobná röhögve és végre keresne egy hozzáillő férfit.
30N
Bunkó a fickó nagyon!
Mellesleg szerintem a 30 fölötti nők sokkal jobban néznek ki, mint a 30 fölötti férfiak.
Biztos a társadalmi nyomás hatására, de sokkal jobban adnak magukra, csinosak, ápoltak, fittek.
A férfiak jó nagy hányada meg már 27-28 éves korában úgy néz ki, mint a saját öregapja.
Pocakosak, el vannak hízva, ápolatlanok, stílustalanul öltözködnek.
Egy csomó jó nőt látok éppen hogy közepes férfi oldalán.
Voltunk nyáron egy esküvőn, ahol ott volt egy férfi, azt hittem kb. 45 éves, erre kiderült, hogy barátommal egy idős, csak 28.
Úgyhogy a férfiak is adhatnának magukra, mert eléggé lepusztultak tudnak lenni 25 után.
A barátnőd párja meg simán egy tahó, ott kéne a lánynak hagynia, mert ez csak rosszabb lesz.
Hát...bókolni biztos hogy nem tud a pasi
ne csodálkozz h miért van vele együtt
ha hagyja h ilyeneket mondjon neki,nem tesz semmit ellene,akkor megérdemli a csávót
én biztos beszóltam volna neki valamit de a harminc év feletti csávók is tegyék ugyanezt akkor
hím soviniszta genya
ha még csak szimplán a párja,mond meg h lépjen le
amíg lehet
egy ilyen pasi nem tiszteli a nőket
lehet a megcsalás se állna tőle messze
ilyen pasiknak kellene a görcstől rokiznia a nők előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!