Jelentkeztem az x faktorba de egy csomó pénz felutazni és a nagymamámtól kapok . De olyan rossz mert hatalmas nyomás van rajtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyuék nem tudják teljesen finanszírozni mert CSAK felutazni EGY alkalomra kocsival 20 e. forint. Kb két hete voltam akkor továbbjutottam,és most megint kérnem kell a mamámtól 15 ezret.Már felkellett miattam bontania a félretett pénzét.Nagyon hisz bennem de mivan akkor ha egyszer úgy jövök haza hogy kiestem?! Már most ezen izgulok.Kb akkor az egész kidobott pénz lenne.Viszont én meg nagyon szeretném folytatni ha már továbbjutottam. Mit tegyek? Kérjek megint? Vagy mi legyen szerintetek?2012. ápr. 26. 18:27
41/63 A kérdező kommentje:
Még nem tudom.:) 2 héten belül értesítenek.De nagyon remélem,hogy igen.Legalább mentorokig szeretnék eljutni,aztán onnan már nekem mindegy.:)Csak látni akarom Őket élőbe meg az az egész tök jó lehet :)
2012. máj. 4. 17:50
42/63 A kérdező kommentje:
2012. máj. 6. 11:32
43/63 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Csatlakozok a szurkolótáborhoz! :D
44/63 anonim válasza:
Nagyon jóóó!Mommá meg hogy hívnak!
Picit nagyobb önbizalommal!
45/63 A kérdező kommentje:
sziaszok!
Hát nem hívtak vissza.Úgy néz ki ennyi volt. Elvileg holnap még hívhatnak de ugyse fognak.Már elkönyveltem hogy ennyi volt.Többet nem próbálkozok semmi ilyenen.Nem hiányzik nekem a csalódás...
2012. máj. 10. 16:48
46/63 anonim válasza:
Még ne add föl, és holnap este mindenképp írdd meg hogy hívtak-e!!Drukkolok!
47/63 anonim válasza:
"Többet nem próbálkozok semmi ilyenen.Nem hiányzik nekem a csalódás..."
Ez lehet életed egyik legnagyobb hibája. Folytasd minimum a youtube-on való megjelenést!
48/63 anonim válasza:
Ugyan már, ne add fel! A kövin indulsz és bejutsz :) Biztos a korod volt az ok, nem a hangod! Fel a fejjel :)
49/63 anonim válasza:
Nekem ismerőseimnek azt mondták hogy május közepén szólnak..úgyh ne add fel, még mis is nagyon várjuk a hívást!
50/63 A kérdező kommentje:
Én nem reménykedem...De már nem is sírok.Kb egy hétig minden nap délután sírtam mert nem hívtak aznap és sokat jelentett volna,de már beletörődtem,hisz itt van előttem a nyár valószínüleg megyek gitártáborba véééégre :)))) de megtanultam hogy soha többet nem jelentkezem ilyen showműsorokba,mert én túl érzékeny vagyok az ilyenekhez.Ha tegyük fel egyszer a elisjutnék például a mentorok házáig és én ott kiesnék szerintem nem bírnám ki.És nem akarom ilyesminek kitenni magam. Lehet,hogy nekem majd keményen megkell küzdenem hogy énekes lehessek de egyszer még az leszek!!!!
2012. máj. 16. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!