Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelentkeztem az x faktorba de...

Jelentkeztem az x faktorba de egy csomó pénz felutazni és a nagymamámtól kapok . De olyan rossz mert hatalmas nyomás van rajtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyuék nem tudják teljesen finanszírozni mert CSAK felutazni EGY alkalomra kocsival 20 e. forint. Kb két hete voltam akkor továbbjutottam,és most megint kérnem kell a mamámtól 15 ezret.Már felkellett miattam bontania a félretett pénzét.Nagyon hisz bennem de mivan akkor ha egyszer úgy jövök haza hogy kiestem?! Már most ezen izgulok.Kb akkor az egész kidobott pénz lenne.Viszont én meg nagyon szeretném folytatni ha már továbbjutottam. Mit tegyek? Kérjek megint? Vagy mi legyen szerintetek?
2012. ápr. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Én már azzal beérném ha egyáltalán a mentorokig eljutnék,de még ezt is csak lekopogva merem kimondani :)

Jó mindjárt belinkelek egyet

2012. ápr. 26. 19:04
 12/63 anonim ***** válasza:
Egy hangfelvételt küldhetnél nekünk amin énekelsz :D
2012. ápr. 26. 19:04
 13/63 anonim válasza:
Azért ajánlom hogy rakd fel, mert az elején elég sok embert tovább engednek, és ha ilyen drága felmenni akkor szerintem érdemes előbb meghallgatni pár ember véleményét (ami nem család/barátok) hogy őszinte kritikát kapj és szerintem lazán meg lehet mondani előre hogy kb meddig van esélyed eljutni... és ha itt azt mondják hogy nem jó, akkor nem hiszem el hogy a zsűri azt mondaná hogy hmm, márpedig ez egy jó produkció volt :D
2012. ápr. 26. 19:09
 14/63 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 26. 19:12
 15/63 anonim válasza:
Nem vagyok hozzáértő, de nekem tetszik :)
2012. ápr. 26. 19:15
 16/63 anonim ***** válasza:
64%
Basszus... TÖK JÓ HANGOD VAN :D Remélem továbbjutsz! Persze még képzésre szorul de van esélyed!
2012. ápr. 26. 19:16
 17/63 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja járok énektanárhoz ami tudom hogy még nagyon kevés de azért tanulgatok :)
2012. ápr. 26. 19:18
 18/63 anonim ***** válasza:
Érdekes, ez a Lenka több helyen is felbukkan a youtube-on, és hasonló helyeken. Ez is te vagy??
2012. ápr. 26. 19:23
 19/63 anonim ***** válasza:
Majd megírod nekünk ha továbbjutsz?
2012. ápr. 26. 19:24
 20/63 A kérdező kommentje:

19:23 ezt hogy érted? Ha arra gondolsz hogy én éneklem-e akkor igen.Van több dal is ott oldalt amiket éneklek.

Ha legközelebb is visszahívnak (amit iszonyatosan szeretnék :) ) akkor persze

2012. ápr. 26. 19:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!