Emberek! Miért nem foglalkoztok mezőgazdasággal?
Mert ahhoz ész is kéne.
Sok ember lusta és ezért nem csinál semmit,mindenki mondja,hogy így megy úgy nem találni munkát,persze ha nem is akarnak.
Érdekes én nekem csak egy sz...os kereskedelmi végzetttségem van és eddig mindig találtam pillanatok alatt melót.
Mindenki csak azt várja ,hogy ne kelljen dolgozni csak dőljön a lé.
Amit a VV.-ban összegyűjtöttek pénzt az éhező gyerekeknek,kaptak rajtuk vetőmagokat és állatokat,mit csinált sok f..sz természetesen ahelyett,hogy termelte volna magának inkább eladta mindenki,nesze neked segítség.
Ez magyarország,mindenki csak nyafogni tud!
"Érdekes én nekem csak egy sz...os kereskedelmi végzetttségem van és eddig mindig találtam pillanatok alatt melót. "
Ehhez viszont ne felejtsd el, hogy nem mindegy hol laksz...
mi inkább bérbe adtuk a földjeinket, így biztos a pénz. Nem függünk aszálytól, a rengeteg esőzéstől. Mifelénk idén nagyon nagy volt az aszály, meg is lehet nézni a kukoricákat, akkora a legtöbb helyen, mint 1 -2 hónapos korában kellene lenni. A homokos részeken pedig teljesen felsült.
Ami lehet neked sikerül az nem biztos hogy másnak is sikerül.
"Minimum legalább az élelmiszert meglehetne termelni saját magunknak amit elfogyasztunk."
nem lehetne.
"És akkor tudjuk hogy mit eszünk."
nem tudnád. ahhoz nagyon komoly laborok kellenek, hogy tudjad. (pl. talaj nehézfém szennyezettsége)
"A környezetembe azt tapasztalom hogy az emberek inkább eladják a külföldieknek fillérekért a földjeiket hogy vehessenek plazma Tv-t és kerüljön nyaralásra."
vagy esetlegesen kiszámolták, hogy gürcöltek vele rengeteget és még ha a saját munkájukat nem is számolják, akkor is olcsóbb megvenni a boltban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!