Akik nettó 120 000-nél többet kerestek, mivel foglalkoztok? Esetleg mennyi a fizetésetek?
Eddig volt nettó 120, most a gyerekek miatt lett nettó 150 körüli (egyéb juttatások vannak, nem ugyanaz az összeg, több dologtól függ, mikor mennyit kapok.)
Egy gyárban dolgozom operátorként, három szakban, 6+2-ben.
Bocs az offert.
Utolso eleg szomoru ha te igy latod a helyzetet.Itt arra gondolok, hogy szerinted nem eri meg lediplomazni mert ugyanannyit keres egy szakmunkas is.
En nem azert tanultam, hogy majd nagyobb fizetesem legyen mint egy szakmunkasnak, taxi sofornek vagy eppen epitkezeseken dolgozoknak.
Mar kiskoromtol tudtam, hogy mit szeretnek csinalni, kitartoan tanultam es sikerult. Mindien nap jo kedvvel megyek be dolgozni es utana elegedetten megyek haza.
Harom nyelvet beszelek felsofokon es annak ellenere, hogy nem hasznalom mindegyiket minden nap, nem erzem azt, hogy hiaba tanultam volna.
De manapsag sokan csak a penzert rohangasznak es elfeljtik, hogy a penz van ertunk es nem mi a penzert.
Nem szamit az, hogy muvelt, tanult emberek legyenek csak legyen nagy hazuk, draga kocsijuk stb.
12.12
Nem mindenki keres többet diplomával,
Én mindig tanár szerettem volna lenni, jelentkeztem tanárképzőre, és mindinkább biztos voltam benne, hogy ezt akarom csinálni. Sokat tanultam, lediplomáztam, és a munkámat most havi 89. 000 ft-al jutalmazzák. Nekem ez valahol megalázó, hogy ennyibe nézik a sok éves munkámat.
Én ügyintéző vagyok nettó 140ért. Diplomával persze. Lehetne ez több is, ha ráfeküdnék még egykét nyelvre, de egyelőre jó ez így nekem :>
Legalább van pénz, amiből akár nyelvvizsgát is lehet próbálgatni, mert nincs ingyen az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!