Akik nettó 120 000-nél többet kerestek, mivel foglalkoztok? Esetleg mennyi a fizetésetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 11:44
31/36 anonim válasza:
Már bocsánat, a nagy karrier alatt a 25 év után 280.000 Ft hazavitelét érted?
32/36 anonim válasza:
Nem 25 éve dolgozik, hanem 25 éves múlt, tehát nem dolgozik még 10 éve sem, de lehet, hogy épp csak 2éve kezdett el dolgozni...persze akkor sem biztos, hogy olyan sok az a pénz, de mindegy. Csak helyesbítettem:-)
33/36 anonim válasza:
13-140 de ha jó a hónap akkor akár 200-300 ezer ft is megtudok keresni, éretségim van csak. illetve van egy OKJ szakmám is de nem sok köze van a munkámhoz, rendszerinformatika a szakmám, de a munkám az telefonos operátor. eladok és jutalékot kapok utána plussz minimálbér. jól lehet keresni itt nagyon de ahoz jó beszélőke kell! és sok munka, nem könnyű hidjétek el! de azért nehéznek sem mondanám. eggyütt érzek a tanárokkal!! akik megaléapozzák a gerekek (legyen az általános vagy középiskolás) jövőjét azoknak a munkáját talán jobban megbecsülhetnék. gondoljatok bele mien gyerekek voltatok mennyi gond volt veletek, és ehez képest mennyi a honoráriumuk...
34/36 anonim válasza:
Ja, ő múlt 25... Azt hittem, 25 éve...
35/36 anonim válasza:
Tejipari technikus vagyok, egy magáncégnél dolgozom ott átlagban keresek havi 150000-t! Van hogy ennél több de ez ritka, talán évente 2-3 alkalommal ! De legtőbb esetben 130000 ft felett mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!