Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van még aki beletörődött...

Van még aki beletörődött abba,hogy sosem lesz saját háza?

Figyelt kérdés
dec. 30. 12:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
44%

Miért kellett MINDENKIT lepontozni?!

Most őszintén: nem szégyelli magát néhány ember?! Mert a kérdező nagyon ellenünk van, és ő volt az egyik lepondozó, ez biztos, de a másik kettő miért?

Válaszolja meg nekem valaki ezt egyszerű kérdést: mégis miért kellett ezt?!

(Tessék, ezt IS lehet lepontozni, legyen meg annak a néhány megszomorodott, savanyú életűnek a káröröme. 😃)

dec. 31. 10:58
 32/34 anonim ***** válasza:
55%

Huszonnyolcas, köszönöm szépen, hogy válaszoltál!

Olyan konkrét, valós példákra gondoltam, hogy amikor kirándulunk a megyében, illetve a környező megyékben is, mindannyian látjuk a csapatból, hogy elég sok apartman komlexum, illetve apartman jellegű (de valamelyest kisebb) vendégház van és nyílik is.

Mivel sokszor és sokat megyünk - de akár ha csupán autózol is akkor magad is láthatod -, hogy az ilyen olcsóbb 30 eFt, illetve 20-25 eFt körüli falusi szállásoknál sokszor üresség van.

De közben azt IS látod, hogy létesülnek ilyen különálló kunyhó jellegű piciny épületek egyetlen "szobával" (szerintem senkit nem érdekel, hogy van benne egy pirinyó medence, vagy egy apró jakuzzi), melyek árazása szinte megfizethetetlen minimum 100(!) eFt forint per éjszaka!

Sokszor még ennél több is...

És azoktól az emberektől akiket kérdezünk (az ezek melletti falvakban lakókat), hogy vajon ilyen nulla szolgaltatasok mellett (még az ételt is rendelni kell oda), és ilyen borzasztóan magas árak mellett van-e rá a kereslet...

... azt mondják, hogy állandóan jönnek ide! Van aki homlokegyenest azt állította, hogy ezek hetekre előre be vannak táblázva.

Én meg nem merek belefogni, mert mi van ha én is az olcsóbb 20 és 30 eFt-os árazású apartmanházak és vendégházak "sorsára" jutok?

Jó mi? 😀

dec. 31. 11:13
 33/34 anonim ***** válasza:
55%

Huszonnyolcas továbbra is Hozzád (vagy akárki máshoz aki nem besavanyodott életű), igaz ez már nem olyan szorosan kapcsolódik az előző hozzászólásomban írtakhoz:

Néhány cimborám azt javasolta, ha egy apróhirdetési portálon nem tudod heteken/hónapokon át eladni a termékedet...

...add el háromszor-négyszer drágábban és rögtön megveszik. Ugyanazt.

(Erre is van nem egy valós példa. Ezek már sokszor megtörténtek, ezért teljesen komoly a javaslatuk, nem poénkodás.)

dec. 31. 11:17
 34/34 anonim ***** válasza:

Én a 26-os voltam. Én is le lettem pontozva. Csak azért szóltam hozzá mert írta a kérdező, hogy “marad külföld”. Mivel én itt próbálkozom Ausztriában, talán tudok segíteni. Nyugodtam írhat privátban. Segítek, ha tudok az elindulásban. Aztán lehet lepontozni, sz@r0k rá. Aki irigykedik mehet a jó k.rv@ @nyjáb@. Sosem voltam, sosem leszek nagyképű semmire. El sem értem még szinte semmit amit el akartam.

Az mèg csak most idén jön. Talàn.

Boldog új évet!

jan. 1. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!