Van még aki beletörődött abba,hogy sosem lesz saját háza?
Én csak segíteni szeretnék.
Mi az ami miatt úgy gondolod hogy soha nem lesz házad?
Bocsássatok meg a következőkért, mivel nem tudom, hogy idevágó-e, azonban úgy gondolom - ha nem is szorosan, hanem gyengén, de - kapcsolódik a kiíráshoz:
Ugyan még nem törődtem bele (mert jelenleg kőkeményen az el-nem-fogadás fázisában vagyok az alábbival kapcsolatban), azt nem veszi be a gyomrom, hogy az illetőnek igenis lehetne saját háza - még a mai városokban és nagyvárosokban méregdrága ingatlanok árazásai mellett is - FALUHELYEN...
...DE MÉG a világvégi, mindentől iszonyú TÁVOL(!) lévő falusi, sok helyen 90 százalékban már csak idősek lakta településeken is:
40 meg 60 millió forintokért hirdetik a szó szerint seholországi családi házakat!
Olyan helyekről beszélek, amiket az ország különböző pontjain kinéztem, hogy mindenki menekül onnan! Tehát aprópénzért kellene megválniuk ezen ingatlanoktól! De olyan árakat kérnek el, mint valami megyeszékhelyen levő ház (mely utóbbi bár nem palota, nem kúria, akár kicsit felújításra is szorul, de nem 40, meg nem 50 kilométerre van egy várostól, hanem ott magában a megyeszékhelyben abban a NAGYVÁROSBAN található)!
Egy ideig beletörődtem. De elkezdtem vállalkozni és így keresek annyit, hogy jövőre vehessek egyet hitelre.
Mi a baj a hitellel?
Ha minél előbb lakást akarsz, akkor a hitellel számolni kell. A lakásárak nőni fognak.
Egyebként, lehet, hogy külföldön se keresnél olyan sokat.
"De nem szeretnék köztük élni."
Hát persze, természetes, hogy nem szeretnél köztük élni! Mert ha elhagyod az ingatlant folyamatosan ott van a félsz a fejedben, maga a kockázat ténye, hogy bármikor - mikor nem vagy otthon - betörhetnek és kifoszthatnak!
Akkor meg minek dolgoztál egész életedben?!
Nyilvánvaló, hogy benned van a félelem, bennem nem is ott lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!