Van még aki beletörődött abba,hogy sosem lesz saját háza?
"Én itt lakom Jászberényben,40 milliónál kezdődik egy ház"
Ajánlok neked egy stratégiát.
Ha elsőre nem megugorható a házvásárlás, akkor kezd kisebbel és onnan lépj felfelé.
Először vegyél egy lakást. Ezzel azt éred el, hogy a lakás ára a házárakkal együtt fog mozogni. kevésbő tud elszaladni a ház ára, mintha pénzben ülnél.
Vegyél mielőbb egy lakást 20 éves hitelre. 10 évig törleszted a hitelt, mellette továbbra is félreraksz, és akkor már közelebb leszel, hogy házat vegyél.
Sok sikert!
Kérdezhetek valamit kilences?
"Elkezdtem vállalkozni és így keresek annyit, hogy..."
Mit kezdtél el vállalkozni hogy lassan kezd számodra bejönni az élet?
És (ez a fontos) mi lehet az a vállalkozás, amelyik működik, és nem hozza idővel a működési sikertelenséget, vagyis anyagi csődöt?
Én egy apartmanban gondolkodom, de amíg olyanokat látok folyvást, hogy a 30 eFt (per szoba, per éjszaka) árazású apartmanok és vendégházak _ÜRESEN_ állnak az év nagy részében, és az ilyen semmi, nulla - még ételt sem főzhetsz - vendég KUNYHÓK (nem is házak, csupán kunyhók) napi SZÁZEZER, meg százötvenezer forintokért hetekre(!) előre le vannak foglalva...
...addig én nem merek bele fogni, mert félek, hogy nálam ez (idővel) csak anyagi sikertelenséget, azaz bezárást hozna magával.
Érthetetlen számomra, hogy ha valaki szegény, azaz nincs pénze, akkor miért akar drága, soktízmilliós ingatlant vásárolni. A világ úgy működik, s mindig is úgy működött, hogy akinek kevés pénze van (vagy nincs), az olcsó ingatlanban lakik, akinek sok pénze van, az élhet drága házban.
Ma Magyarországon házak ezreit vásárolhatod meg akár 5 millió Ft alatt, ha kibővíted 10 millióra akkor sokkal-sokkal nagyobb a választék.
Szüleink, nagyszüleink sem drága házzal kezték, hanem lehetőség szerint vásároltak egy olcsó ingatlant, aztán később vagy bővítették vagy építkeztek vagy vettek másikat.
Te miért akarsz elsőre drága házat?
"Szüleink, nagyszüleink sem drága házzal kezték"
Meg egy három szobás házat úgy építettek fel, hogy minden szobában lakott egy generáció.
15-ös, ez csak egy sima KATÁS EV. Konkrétan nem írom le, ne haragudj, mert akkor a névtelenségnek lőttek. Nekem az a szerencsém, hogy nem sokan foglalkoznak ezzel vállalkozóként. Viszont én úgy gondolom, hogy szinte bármilyen vállalkozási tevékenységgel jól lehet keresni, csak érteni kell hozzá és a saját marketingedhez.
Kérdező, ha a hitel öngyilkosság, akkor miért sikerül sok embernek végül kifizetnie? Régen is így jutottak sokan lakáshoz.
Ha lenne párod, akkor könnyebb lenne. Persze olyat kell találni, akivel együtt is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!