Van még aki beletörődött abba,hogy sosem lesz saját háza?
Az ingatlant vásárló emberek nagyon túlnyomó többsége hitelből vesz ingatlant, még sem lesznek az országban tömegével öngyilkosok az emberek ez miatt.
Sőt van akinek nincs hitele, aztán annak ellenére lesz öngyilkos lesz.
19
Kérdező, ez azért van, mert rosszul használod a keresőt. Te úgy keresel mintha lenne 100 millió Ft-od, tehát beírod a település nevét és ott keresel.
Neked nem így kell keresni. Neked be kell írni a keretet hogy hány milliód van a vásárlásra, s miután kidobta a találatokat, azok közül kell csemegézned.
Tizenötösre válaszolnátok kérlek?
Miért van a megfizethetetlenül drága, nagy semmi közepén álló, semmit-nem-nyújtó vendég _kunyhóknál_ ez a telítettség, míg az olcsó apartman jellegű szállások meg sokszor konganak az ürességtől?
(Köszönöm a válaszod így utólag tizennyolcas.)
"A hitel öngyilkosság,20 millió 20 évre...40 milliót kell visszafizetni,és ha kirúgnak? Lebénulok stb...bármi történhet"
ilyen esetekre lehet hitelbiztosítást kötni.
én is kötöttem halál, rokkantság,munkanélküliség, keresőképtelenség esetére.
Kb. a havi törlesztő 10%-a a biztosítás havonta.
Kérdező, azon gondolkodtál, hogy karriert építs, kellő fizetést kapj?
Pl havi fél millát elraksz, mondjuk 10 évig az már 60milla.
Ha pároddal összefogsz akkor fele annyi vagyis havi 250ezer/fő.
De ha ketten tartjátok a havi 500ezret akkor pedig 5 év.
Ha meg nem tudsz karriert összehozni, akkor külföldi meló. (Pl szemétszedés 2 hét után tisztán 420ezer)
Ha valamiben jó vagy vagy tanult és megy az idegennyelv alsó hangon 1.5milla/hó. Attól függ milyen szakma stb.
Sokan ott baltázzák el,hogy leblokkolnak, rágódnak a megoldás keresése helyett.
De ez szinte mindenre igaz, legyen szó bármiről.
S igen, amikor elején van az ember, semmit nem ért igazán, alig látott valamit még a világból és csak az ingatlan árakat csekkolja, az nem csoda hogy sokkolja az embert.
Megjegyzem: nem azt mondom, hogy egyszerű, hanem azt, hogy megoldható.
15-ös. Érdekelne, hogy pontosan mikre gondolsz avagy miket tapasztaltál.
Ebben a témában nagyon egyszerű a válasz.
Napjainkban az emberek szinte menekülnek a békésebb, csendesebb helyekre, ahol béke és nyugalom van.
Nem minden semmi közepén álló kiadó dolog van olyan állapotban, amit felvázoltál.
Kedves barátunk is (részben) ezzel foglalkozik. Jól megy, mindig vannak vendégei. Külföldiek, belföldiek egyaránt.
A legújabb épület építési költségeinek egy részét pályázaton keresztül segítették ki.
Hozzáteszem: neki alapon adott a jó környezet, kilátás, tavakkal is sokat foglalkozik.
Növények és állatvilág miatt is ideális a hely.
Jómagam medvehagymát szoktam szedni náluk, de pl sok vadász is jár oda, eseményeket rendezni, mások esküvőket tartanak ott. Csillagnézésre is alkalmas a hely. Medence s egyéb lehetőség van.
Beszélhetünk a témában.
Ui.: idetoppanó vagyok, felfigyeltem a témádra.
"Szüleink, nagyszüleink sem drága házzal kezték, hanem lehetőség szerint vásároltak egy olcsó ingatlant, aztán később vagy bővítették vagy építkeztek vagy vettek másikat."
A francokat.
Az én nagyszüleimnek a szülők szedtek össze valahogy egy kis szoba-konyhás házat, ertsd ingyen kaptak azt, ami most 30 millio lenne. Igen, onnan valóban epítkeztek tovabb 4 gyerek mellett, szakmunkás végzettséggel, te ezt el tudod ma képzelni, hogy ilyen 6 órát takaritónak, mint nagyanyán volt, teljen családi házra a férjével?
A szüleim meg mind kaptak a családtól ajándékbe telket a lagzira, azt most olyan 15 millio lenne nálunk megvenni. Csak a telket. Es mindenkinek a szülők fizrtték a nagy sátras lagzit, hogy a menyasszonytancból epitkezni tudjanak, meg otthon lakhattak addig, mig keszült a ház, ök meg egy gyereknek sem engedik meg, hogy a parja odaköltözzön, hogy így spóroljanak.
Szeretnék én olyan sz*r helyzetben lenni mint a szüleim, meg a nagyszüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!