3 millio forintnyi megtakarítás 24 évesen átlag felettinek számít?
Figyelt kérdés
tegnap 17:21
12/18 anonim válasza:
Egy tavalyi ksh felmérés szerint a 19-29 év közötti fiataloknak átlagosan 783 ezer forintos megtakarítása volt.
Ha ahhoz nézed akkor mondhatod hogy átlag feletti.
13/18 anonim válasza:
A mi háztartásunknak ez kevesebb, mint 2 havi megtakarítása, szóval ha ebből indulok ki, akkor elég gyenge.
14/18 anonim válasza:
13. 2 csajom, holandba 1 nap alat öszerodázik enyit e.
15/18 anonim válasza:
"ha ebből indulok ki". Persze minden szűk látókörű ember magából indul ki, de ennyi erővel kiindulhatsz Elon Muskból is, akkor ahhoz képest te meg hol vagy. Semmi értelme az ilyen összehasonlítgatásoknak.
16/18 anonim válasza:
#16; Nem is én tettem fel a kérdést, hanem a kérdező.
"kiindulhatsz Elon Muskból is, akkor ahhoz képest te meg hol vagy"
Ugyanott, ahol amúgy. Jóval átlag felett keresek, kényelmesen, gondtalanul élek, és a megtakarításaim is úgy nőnek, hogy akár fiatalon nyugdíjba vonulhassak.
17/18 anonim válasza:
17. Csodás életed lehet, ha este 8-kor Gyakorizol, és nem valami hasznos vagy élvezetes dolgot csinálsz. Ha ennyi jut neked az életből, ami "Jóval átlag felett keresek, kényelmesen, gondtalanul élek, és a megtakarításaim is úgy nőnek, hogy akár fiatalon nyugdíjba vonulhassak." akkor minek élsz?
18/18 A kérdező kommentje:
5 honapja dolgozok Hollandiaba elotte egyetemet vegeztem meg anyamek tamogattak azelott nem kerestem semmit
tegnap 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!