Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit tudtok félretenni a...

Mennyit tudtok félretenni a fizetésetekből?

Figyelt kérdés
Mit dolgoztok és mennyiért? Én egyedül élek, örököltem a nagyszüleimtől egy házat, így csak a rezsit kell fizetnem. Míg a szüleimmel éltem tettem félre és abból egy kisebb felújítást végeztem a házon plusz vettem mikrót meg amik kellettek. 3 hónapja élek itt. Nettó 260 ezer Ft a fizetésem pedagógiai asszisztensként. Tudom ez nagyon kevés, de egy kisvárosban örülök, hogy lett egyáltalán munkám. Kb 40 ezer Ft a rezsi + 100.000-120.000 Ft-ot költök ennivalóra és minden egyébre. 100.000 Ft-ot minden hónapban félre tudtam tenni. Ez jó?

#Fizetés, megtakarítás, spórolás,
jún. 21. 12:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
nem
jún. 21. 12:43
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem a pedagógiai asszisztensek is garantált bérminimumot keresnek. Amúgy miért ne lenne jó? Mindig magadhoz mérd magad és ne máshoz.
jún. 21. 12:44
 3/28 anonim ***** válasza:
71%
Én olyan havi 300-500 ezer körül.
jún. 21. 12:48
 4/28 anonim ***** válasza:
22%

A bérpapírt tudtam.

Azóta már nincs fizetésem.

jún. 21. 13:00
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is jó. Ennyiből nagyon sokan panaszkodnak hogy meg sem bírnak élni.

Mindketten 4-száz körül keresünk, több mint a felét félrerakjuk. Természetesen van mikor egyszerre sokat kell költenünk

jún. 21. 13:02
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem ez ahhoz képest, hogy vidéken laksz nem is annyira rossz! Én Budapesten élek és nem keresek sokkal jobban, de még bérleti díjat is kell fizetnem, hogy legyen hol laknom. Viszont mégis valamennyit azért félre tudok rakni havonta.

jún. 21. 13:07
 7/28 anonim ***** válasza:
43%
Én nettó 530 ezret keresek, 150 az albi rezsivel, én a maradékból nem sokat tudnék félretenni. Van kutyám, sportolok, fenntartok egy motort, járok körmöshöz, fodrászhoz, törlesztek diákhitelt…ezek mellett esélytelen, de nem is fogok (vagy tudok) lemondani egyikről sem. Utazásokra, fogászati kezelésekre, háztartási gépekre ennyiből nem is jutna, de erre van a puncs.hu, hihi.
jún. 21. 13:09
 8/28 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy hatalmas szerencsém van, hogy örököltem, mert különben 100 éves koromig a szüleimmel élhetnék vagy fizethetném az albit életem végéig. Egyébként ha lesz párkapcsolatom és az illető ide költözik akkor bármikor elküldhetem innen ha szakítunk?
jún. 21. 13:31
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a tiéd a ház, így igen.
jún. 21. 13:35
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
400 ezer körül.
jún. 21. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!