Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit tudtok félretenni a...

Mennyit tudtok félretenni a fizetésetekből?

Figyelt kérdés
Mit dolgoztok és mennyiért? Én egyedül élek, örököltem a nagyszüleimtől egy házat, így csak a rezsit kell fizetnem. Míg a szüleimmel éltem tettem félre és abból egy kisebb felújítást végeztem a házon plusz vettem mikrót meg amik kellettek. 3 hónapja élek itt. Nettó 260 ezer Ft a fizetésem pedagógiai asszisztensként. Tudom ez nagyon kevés, de egy kisvárosban örülök, hogy lett egyáltalán munkám. Kb 40 ezer Ft a rezsi + 100.000-120.000 Ft-ot költök ennivalóra és minden egyébre. 100.000 Ft-ot minden hónapban félre tudtam tenni. Ez jó?

#Fizetés, megtakarítás, spórolás,
2024. jún. 21. 12:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Attól mert nem járok műkörmöshöz miért néznék ki igénytelenül?? Jézusom. Mert nekem így jó azért, ha van minimum két milla a számlámon úgy nyugodtan alszok.
nov. 24. 13:58
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire gyűjtöm, de biztos jól jön még..
nov. 24. 14:06
 23/29 anonim ***** válasza:
Mert az igényes megjelenés pénzbe kerül. Rendszeres fodrász (évente egyszer vágatsz belőle akkor fixen full töredezett), krémek, igényes ruhák amik nem 10 évesek és kopottak, fogászati kezelések stb.
nov. 24. 14:07
 24/29 anonim válasza:
Irodai munka, de pár honap es a sporolt penzre szukaeg akad, par szazezer
dec. 8. 16:03
 25/29 anonim ***** válasza:

Kérdező szerintem bőven jól csinàlod.

Gondolom nincs kedved ismerkedni?

dec. 8. 19:01
 26/29 anonim ***** válasza:

Én külföldön élek, de talán érdekes lehet.

Kamion sofőr vagyok, nettó £2.200-at keresek

Albérlet: £465

Adó a ház után: £165

Internet: £35

Autó biztosítás: £70

Autó út adó: £60

Tankolás: £250 körül

Telefon: £20

Spotify: £16

YT tagságok: kb £15

Kaja: £150 körül.

Így kb £954 marad. Kb £1000 tudok félre tenni. Az albérletet ketten tartjuk fent a párommal, szóval csak a rám eső részt soroltam fel.

dec. 9. 08:42
 27/29 anonim ***** válasza:
Nettó 600 ezret keresek kb Budapesten, és albérlet, autó nyaralás stb kiadás után félre tudok tenni kb 120 ezret. Nem görcsölök rá
dec. 9. 20:19
 28/29 anonim ***** válasza:
De jó lenne annyit keresni
dec. 9. 20:26
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól csinálod.

Én nettó 560k-t keresek és párommal lakom albiban, ami 200k. Szóval az én részem 100k. A fizetésen felül van egy csomó juttatásom meg bónuszom így többnyire 300k-t félre tudok tenni, van hogy 350k, ha nincs semmi extra kiadás a hónapban. Juttatásokkal és bónuszokkal számolva kb 625k-ból tudok gazdálkodni.

febr. 17. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!