30 évesen nincs megtakarításom, és se autóm, se házam nincsen, 1 hónapja dolgozok külföldön. Más is van hasonló cipőben?
Igen.
Nem voltam hajlandó az életemet kuporgatással tölteni.
Összességében megérte, elvégeztem egy egyetemet, profi szintre fejlesztettem magam pár dologban, de mostanra persze elég szar. El kell kezdeni most, ötletelni, miből jöhet be plusz pénz, lehetőleg úgy, hogy közben ne menjünk tönkre. Csináld azt amit szeretsz, amihez értesz, akkor talán sikerülhet apránként félretenni, én is ezt tervezem.
33/F
Külföldi munka nem egyenlő azzal hogy jól is fogsz élni.
Sok embert ismerek aki kiment dolgozni Németországba, Angliába, stb és hazajöttek pár hónap után mert nem volt jó a munka és nem érte meg.
Sokan vannak hasonló cipőben hogy 30 évesen otthon laknak. Én 27 évesen kimentem külföldre és tudtunk venni pár év mulva egy kis házat hitelre. Magyarországon szerintem én is a szüleimmel élnék a mai napig vagy ha magyar barátnőt találtam volna akkor vele egy albérletben.
Tesómék is albérletben vannak és mindketten elmúltak 30 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!