Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mekkora megtakarítással...

Mekkora megtakarítással rendelkezel? (18-25 eves korosztaly)

Figyelt kérdés
Légy őszinte, mi értelme hazudni ezen az oldalon.

dec. 6. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Hónapról hónapra élek
Kicsit több mint pár 10ezer, százezer max
100-300ezer
300-500ezer
500ezer-1M
1M-2M
2M-3M
3-4M
5M
5M +
28 szavazat
1 2
 1/15 anonim válasza:
63%
Van egy 600 ezret érő kocsim 😂
dec. 6. 21:30
 2/15 anonim válasza:
77%
25 évesen még egyetemista voltam, egy fillér nettó vagyonom nem volt
dec. 6. 21:48
 3/15 anonim ***** válasza:
11%

Igazi, amiért én dolgoztam meg, semennyi.

A szüleimtől kaptam tizenpármilkát. Kriptóban van. 160 ezer a céláram. Szar időben adták, még 20 ezer alatt nyaggattam őket, párszáz dolcsit tudtam berakni 16 ezer alatt is (elnyaraltam már...), 50 ezernél érkezett. Most az is már duplázás felett van azért, ha ma venném ki, 90-100 ezer környékén ingázik éppen a BTC, de 160 ezerig nem nyúlok hozzá. Az lenne akkor kb 50 millió, adózva. Az lenne egy önrész, amivel tudnék venni egy saját lakást

dec. 6. 22:03
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

0 nem úgy hogy hónapról hónapra élek, hanem ami van azt el is cseszem egyből..a kártyán a havi költésem úgy 650-700 átlag hogy igazából semmit nem tudok felmutatni.

Kaja

Kocsi

Élvezeti cikkek (mivel nem iszok tépek mindennap)

Játékok a gépen..meg mindenre költők amire egy normális ember talán nem.

Mondjuk nincs gyerekem, barátnőm is csak néha..majd valahol össze kotornak egy 30 év múlva holtan az utcán semmi nélkül (legalábbis ez a parám)

dec. 6. 22:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éves létemre csak 52 ezren van de sajnos tartalékom nincs, ahhoz munka kéne, munkám meg sajnos még nincs!
dec. 6. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
*40 ezer usd volt, mikor vettem a btc-t, elírtam.
dec. 6. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Én most kezdtem az egyetemet, a szüleim támogatnak, bevételem nincs igazán. Mármint kb havonta 1-2 alkalommal elmegyek diákmunkára, de az kb arra jó, hogy néhány programot én tudjak magamnak kifizetni, ne a szüleim pénzéből menjen. Majd csak harmad, negyedévtől tudnék gyakornoki helyre menni. Addig marad ez az alkalmi, mert fontos a tanulás, meg a nyarakat igyekszem kihasználni, hogy legalább akkor keressek annyit, hogy egy picit félre tudjak tenni.

19/L

dec. 6. 22:29
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Másfél millió forint és hétszáz euró (külön számlán vannak).

24/N

dec. 6. 23:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
100 forintom van meg egy szatyor flakon amit holnap kiváltok (kb 3000). de én 39 éves vagyok.
dec. 7. 01:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Kicsivel több, mint 2.2 millió forint.

24/L

dec. 7. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!