Mekkora megtakarítással rendelkezel? (18-25 eves korosztaly)
Igazi, amiért én dolgoztam meg, semennyi.
A szüleimtől kaptam tizenpármilkát. Kriptóban van. 160 ezer a céláram. Szar időben adták, még 20 ezer alatt nyaggattam őket, párszáz dolcsit tudtam berakni 16 ezer alatt is (elnyaraltam már...), 50 ezernél érkezett. Most az is már duplázás felett van azért, ha ma venném ki, 90-100 ezer környékén ingázik éppen a BTC, de 160 ezerig nem nyúlok hozzá. Az lenne akkor kb 50 millió, adózva. Az lenne egy önrész, amivel tudnék venni egy saját lakást
0 nem úgy hogy hónapról hónapra élek, hanem ami van azt el is cseszem egyből..a kártyán a havi költésem úgy 650-700 átlag hogy igazából semmit nem tudok felmutatni.
Kaja
Kocsi
Élvezeti cikkek (mivel nem iszok tépek mindennap)
Játékok a gépen..meg mindenre költők amire egy normális ember talán nem.
Mondjuk nincs gyerekem, barátnőm is csak néha..majd valahol össze kotornak egy 30 év múlva holtan az utcán semmi nélkül (legalábbis ez a parám)
Én most kezdtem az egyetemet, a szüleim támogatnak, bevételem nincs igazán. Mármint kb havonta 1-2 alkalommal elmegyek diákmunkára, de az kb arra jó, hogy néhány programot én tudjak magamnak kifizetni, ne a szüleim pénzéből menjen. Majd csak harmad, negyedévtől tudnék gyakornoki helyre menni. Addig marad ez az alkalmi, mert fontos a tanulás, meg a nyarakat igyekszem kihasználni, hogy legalább akkor keressek annyit, hogy egy picit félre tudjak tenni.
19/L
Másfél millió forint és hétszáz euró (külön számlán vannak).
24/N
Kicsivel több, mint 2.2 millió forint.
24/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!