Ne nevess 1-es, sokan örülnek, ha van fél milliójuk, amiből mondjuk lehet új hűtőt venni.
Teljes átlagról nem beszélhetünk. Plusz mi számit megtakarításnak? Meg a jobb modú emberek 90%-a is mínuszban van a hitelei miatt. Nekem van 7 millió lakáshitelem, havi 100 ezret fizetek rá, és ennyit nem tudok félretenni minden hónapban. Bár most még egyedül élek, gyerek nincs. Így mondhatni fizikailag nincs megtakarításom. De mégis van, mert évi 1 milliot elteszek, és már 3 eve nem voltam nyaralni, így van kb. 2 millióm. 3 milliót az elmúlt 3 évben elköltöttem felújítási munkálatokra, de már kész van a lakás végre. 6 éve lakom itt, 3 évig nem volt annyi bevételem, hogy bármit is fejlesszek rajta.
Szóval bocsi, ha kiforgatom a kèrdést, de én tényleg úgy vélem, reálisan megtakarítása senkinek nincs aki milliós hiteleket nyög 20-30 évekre.
Ne forgasd ki a szavaimat...a lényeg érthető szerintem
7,
Ugye nem tudod, hogy az 1-es miért pont 26 milliót írt és hogy miért tett mögé (nem négy, hanem) három röhögős emojit?
Szerintem nem értetted a kommentjében a poént, vagyis az iróniát.
8-as köszi szépen a megerősítést, eleve az is egy szégyen hogy az oktatási rendszerben semmit nem tanítanak ezekről a fogalmakról, vagy az alapvető pénzügyi működésekről, lehetőségekről! :/
Pl: mi a rák az THM? És azt sem tudják, hogyan, meg mint kell hitelt felvenni, rendezni. Gyalázat! Erről kéne tanítani inkább. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!