A Temu átadta a Sprinternek a csomagomat. A sprinter oldalán azt írják,hogy a futárnál van,szállítás alatt. Se sms-t, se üzenetet nem kaptam,hogy ma hozzák. Most,akkor mi az igazság? Várjam,vagy ne várjam?
Figyelt kérdés
Hogy lehet,hogy a sprinter oldalán a keresés alapján azt írják,hogy már a mai napon szállítja a futár, viszont semmi információt nem adtak. Soha nem fordult még elő ilyen.aug. 26. 14:28
1/7 anonim válasza:
Email a spamben? Temu szokott írni, nem a futár
2/7 A kérdező kommentje:
Ott is néztem,semmi. Úgy gondoltam,hogy nem kaptam semmiféle értesítést,hogy ma jön a csomag. hanem a Temun van ugye,hogy megnézheted holt tart a csomag. Felbaktattam arra a linkre, és a Sprinter honlapján azt írta, kiszállítás alatt van a csomag, a futárnál. De nekem ez azért különös,mert bár ezt írja, mégsem kaptam sem sms-t, sem üzenetet,hogy ma jön a csomag.
aug. 26. 14:44
3/7 anonim válasza:
A sprinter ilyen, nekem is reggel jött az üzenet, hogy nála van, 11-kor megjelent a futár.
4/7 anonim válasza:
Dettó ma kellett volna délig kiszállítania. Felhív most du 5-kor, hogy mennyire h.lye vagyok, hogy nem bírtam neki szólni, hogy ne a földes úton jöjjön be, mert ma reggel próbálkozott. Hát honnan kellene tudnom mi a száma? Szintén Temuról rendelt vacak méreg áron, mert gyógyszerre alkoholt ittam...
5/7 anonim válasza:
Hú, de sajnáltam, hogy végül kihozta. 20 ezer forint egy sátorért, áhh.. szívfájdalom meg jogobella joghurt meg a gyász meg a szenvedés.
6/7 anonim válasza:
Igaz kettesben lakom de temu csomagot sokszor csak bedobják,tiszta Amerika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!