Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi igazság van ebben??

Mennyi igazság van ebben??

Figyelt kérdés
Tegnap láttam a wall street farkasa című filmet és abban a pasi állandóan azt mondta hogy aki ügyes az még egy tollat is el tud adni és ez tényleg így van szerintem. Aki ügyes az bármit elad csak tudni kell az emberek fejével gondolkozni.

2023. aug. 17. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Inkább úgy mondanám, hogy meg lehet találni mindenre a balekot.
2023. aug. 17. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Ott adod el, ahol van kereslet. Sivatagban egy pohár vizet is el tudsz adni jó pénzért.
2023. aug. 17. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Tudni kell, mit, hol és kinek lehet eladni.

Sivatagban egy pohár víz, őserdőben száraz ruha lesz kelendő.

2023. aug. 17. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeirntem túlzás, de neki pl szerencséje volt és jókor volt jó helyen, meg tudott győzni embereket. Lehet ma nem sikerülne, mert változik a világ folyamatosan és az emberek hozzáállása is mindenhez. Mostmár talán kevesebb naiv ember van, de azért mindig akad, aki bedől ilyeneknek.
2023. aug. 17. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

@4

Ma is sikerülne, bőven. Csak ezen az oldalon is tömegek írják le, hogy hogyan hagyták magukat átverni.

2023. aug. 17. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!