Különféle információkat hallottam És olvastam nyugdíjemelésről. 2023 július elsején mi lehet az igazság az ez utáni nyugdíjemelésről?
Nem kell mindent elhinni, amit olvasol.
Nem lesz júliusban emelés.
Köszi!!
Engem jobban az érdekel, hogy mikor lesz, és mennyi....
Valakitől azt hallottam hogy szeptembertől lesz 15% és már megjelent a közlönyben is...
Ha ez nem igaz Nem tudom hogy honnan vette... ja lehet hogy onnan ahonnan én elolvastam a júliusi 19 százalékot....:(
Te a júliusi szlovák nyugdíjemelésről olvastál.
Nincs szó a jogszabálytól eltérő, november előtti magyarországi rendkívüli nyugdíjemelésről; nem jelent meg Magyar Közlönyben.
Hogy novemberben lesz-e és mennyi lesz, azt még nem lehet tudni, hacsak nem ismered a 2023. októberben kiadandó jelentést arról, hogy mennyi a várható 2023. évi éves infláció? (Ha több mint 1 százalékponttal meg fogja haladni a 2023. január 1-i emelés mértékét, akkor a különbözettel emelnek, 2023. január 1-ig visszamenőleg.) Ehhez attól hitelesebb ismeret szükséges, mint az e havi, illetve szeptemberi nyugdíjemelés híre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!