Az az igazság hogy ráuntam a játékokra. Az évek alatt rengeteg pénzt költöttem játékokra. Szerintetek az xbox fiókom minden játékkal és azon belül minden megvett dologgal mennyiért tudnám eladni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 09:49
1/4 anonim válasza:
Hát ugye fogalmunk sincs, hogy mi van abban a fiókban.
Aztán ott a másik probléma, hogy a fiókodat nem adhatod el. Tiltja a szabályzat.
Ha mégis vállalod a kockázatot az biztos, hogy annyit nem fogsz érte kapni amennyit beletettél. 10-15%-át max.
2/4 anonim válasza:
Amennyiért találsz valami bolondot, aki fizet egy fiókért.
3/4 anonim válasza:
Semmit, mivel:
1. Tiltja a szerződés amit regisztrációkor elfogadtál.
2. Nem fog értelmes ember fizetni érte, mert tudja, hogy utána bármikor visszakérheted a supporttól a fiókot.
3. Ha lesz is olyan marha, az nem fog számottevő összeget fizetni érte.
A játékért azért fizettél hogy szórakozz vele. Megkaptad amiért fizettél, innentől kezdve ne várd vissza a pénzt.
4/4 anonim válasza:
ok. pihizz pár évet. Utána jó lesz nosztalgiázni. Én 10 évig nem játszottam, most viszont jó újra játszani a régi gameket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!