Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fogyasztòvèdelemhez fordulhato...

Fogyasztòvèdelemhez fordulhatok e? Rendelèsem 10990 volt ami az àtlag 1/3a ezèrt lecsaptam rà.

Figyelt kérdés
Egy termèket rendeltem a most beindulò fizz.hu ròl. Megkeresèsemre reagàltak, mert a kifizetett termèk nem indult ùtnak, viszont elfogadtàk a rendelèsem. A hölgy utàna jàrt. Emailben vàlaszolt. A kereskedő partnernèl kèszlethiàny van. Ìgy MAJD visszautaljàk a pènzem.(valamikor) Fordulhatok a fogyasztòvèdelemhez? Mièrt hirdeti ha nincs is ez a termèke? Vàlaszokat előre is köszönöm!

#Vàsàrlò megtèvesztès #Akciòs termèk #Kèszlethiàny
jún. 22. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fordulhatsz, de meg fogják állapítani, hogy nincs igazad.

Általános szerződési feltételeket elolvastad, mielőtt elfogadtad volna, vagy legalább mielőtt panaszt teszel?

jún. 22. 09:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Az àszf azt ìrja, ha a kosàrba helyezès ès fizetès közt a termèk elfogyott, azt a rendszer automatikusan törli a kosàrbòl. Ami nem törtènt meg, mert meg tudtam rendelni, ès ki is fizettem.
jún. 22. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Csatlakozom az elsőhöz: nem fognak neked igazat adni. Egy automatikus visszaigazoló email az nem egyenlő a rendelés elfogadásával, illetve előfordulhatnak hibásan feltüntetett, irreálisan alacsony árak is, például hibás rögzítés, árfolyam miatt, ebben az esetben a kereskedő nem köteles ilyen alacsony áron eladni valamit az "élelmes" vásárlónak, aki lecsap egy ilyen hibára, hanem a vásárlónak felajánlhatja a teljes vételáron történő vásárlást illetve, ha előre fizetett, akkor visszakapja a pénzét. Dolgoztam webshopoknak, jó párszor előfordultak ilyen hibák téves árakkal, pl volt, hogy az euros ár lett importálva a magyar verziójú oldalra, de hibásan Ft került a végére, és nem váltódott át, ergo néhány Ft volt egy több tízezres termék, de volt, aki tucatszám rendelt. Nem egy ilyen esetben indult már büntetőeljárás a vásárló ellen.
jún. 22. 11:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen!

Akkor nem veszem a fàradsàgot. Vàrom hogy visszautalja az összeget.

jún. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!