Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átverés a vendéglőben, fordulh...

Átverés a vendéglőben, fordulhatok fogyasztóvédelemhez?

Figyelt kérdés
A faluban lévő vendéglő egy bulit hirdetett plakáton 300 Ft-os belépővel, viszont a helyszínen 1000 Ft-ot kértek a belépésért. Ilyen panasszal fordulhatok fogyasztóvédelemhez, és ha igen hol?

2012. aug. 2. 01:01
 1/8 A kérdező kommentje:

És még hozzátenném hogy az összes ital ára megduplázódott,

tehát a 300 forintos sör 600 forint lett. Kihasználják azt hogy az ember nem akar háborogni ha kevesebbet kap vissza.

2012. aug. 2. 01:04
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Hogyan tudod bizonyítani, hogy belépéskor nem 300 Ft-ot, hanem 1000 Ft-ot fizettél?... Kaptál róla nyugtát?...

Mert ha van nyugtád, akkor a plakáttal és a nyugtával simán feljelentheted őket a Fogyasztóvédelemnél!...

Minden megyében van Fogyasztóvédelmi hivatal, ott tehetsz panaszt levélben (lehetőleg másolattal írd és ajánlott, tértivevényesen add fel)...

Persze érdemes meggondolni, mit teszel, mert abban a faluban kell ezután is élned, más vendéglőbe nem tudsz majd menni, biztos lehetsz benne, hogy megtudják, ki dobta fel őket!...

Egyszerűbben is tiltakozhatsz : nem kell bemenni a bulira, ha többet kérnek a hivatalos belépőnél és ha drágábban adják az italokat, mint addig...

Ha sokan visszafordulnak az ajtóból, akkor a vendéglősök is elgondolkoznak, megéri-e ügyeskedni?...

2012. aug. 2. 01:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod !

Igazad van tényleg nem éri meg őket feljelenteni :(

Azért háborítót fel a dolog mert egy barátom fizetett helyettem és csak utólag tudtam meg hogy mennyi volt a belepő.

2012. aug. 2. 01:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha én fizetem volna biztos nem megyek be!
2012. aug. 2. 01:52
 5/8 anonim válasza:
Nyilván gáz, tõbbet nem mennék és persze feljelenteni is nagy cécó, és mivel kis település feltételezem nincs tõbb
2012. aug. 2. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy elővételben lett volna 300? Szoktak olyat csinálni, hogy helyszínen drágább, mintha előre veszi az ember.

Csak tipp, ellenkező esetben tényleg elég dühítő.

2012. aug. 2. 08:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tényleg 300 volt a belépő a plakáton :(

És még 3 kocsmánk van ezen kívül :D

2012. aug. 3. 02:13
 8/8 anonim válasza:
Azt hittem hogy a ti kocsmátok, úgy írtad kicsit meglepődtem de rájöttem!
2012. aug. 3. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!