Joggal fordulhatnék a fogyasztóvédelemhez?
Igazából nem találtam a kérdésemnek megfelelő kategóriát, de úgy gondoltam itt tudnak válaszolni a kérdésemre.
A problémám a T-Mobillal kapcsolatos. Egy kis faluban élek, ahol van adótorony is, de valamilyen okból kifolyólag 2 napja nincs térerő, vagy legalábbis keresni kell hogy tudjak telefonálni, de úgy is megszakad a vonal. Írtam az ügyfélszolgálati e-mail címre, de nem válaszoltak, mint megtudtam másnak sem, sőt volt akinek sikerült telefonon elérni őket persze vezetékes telefonon... és ott azt mondták hogy kijavítják a problémát és tegnap éjszaka folyamán visszaáll az egész, hát nem így lett, ma még rosszabb.
Ugyebár a cég 99% lefedettséget reklámoz, ami így már nem valós adat, és ráadásul semmi tájékoztatást nem kapunk, itt beleértve az egész falut.
Ilyenkor mit tehetek? Hová fordulhatok? Ha a fogyasztóvédelemhez akkor azt hol tehetem meg?
Ugyanis a munkám miatt szükségem lenne a telefonomra, de így.....
A távközléssel kapcsolatos panaszok nem a fogyasztóvédelemhez, hanem a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz tartoznak.
Ez nem fogyasztóvédelmi probléma, hanem polgárjogi. Te kötöttél egy szerződést egy szolgáltatásra abban a tudatban, hogy azt a szolgáltatást használni fogod tudni, mert a szolgáltató biztosítja neked azt. Ez nem történik meg, a szolgáltató nem szolgáltat, tehát megszegte a szerződést.
Ne fizess tovább, szakítsd meg a hűségidőt, tekintsd a szerződést semmisnek, vagy ha előre fizettél, pereld be őket és követeld a pénzed megtérítését.
"énn ezt értem de gondolom a maradék 1% az azokat a területeket teszi ki ahol valóban nincs térerő. Mert az ország északi részén sok ilyen van. és szerintem akkor sem természetes, hogy két napja nem lehet telefonálni és nem mondják meg miért."
Nem termeszetes, de a szolgaltato tesz ra es nem nagyon tudsz mit tenni ellene. Olvasd el a szerzodest milyen garanciakat biztosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!