Ingatlan vásárlásakor 10 milliót lehet alkudni?
Van egy ingatlan nagyon megtetszett , még 1 évvel ezelőtt láttam a hirdetését , akkor rakták fel 74 millió irányárnak.
Nekem csak 2024 januártól aktuális , hogy vásároljak. Bár nem minden áron szeretnék. Mai nap megpillantottam ezt az ingatlant amibe beleszerettem , még mindíg árulják, 69 millióra levitték az árát. Nekem ez sok. Kb 55-60 közt lenne ideális. Ez nagyon durva árajánlat lenne részemről ha megmarad januárig?
Feltehetsz olyan kérdést is itt, hogy egy adott környéken milyen áron kelnek el ilyen és olyan ingatlanok. Vagy az ott hirdető ingatlanosoknál is érdeklődhetsz erről.
Érdekel engem is, melyik város lehet ez.
"69 millióra levitték az árát. Nekem ez sok. Kb 55-60 közt lenne ideális. Ez nagyon durva árajánlat lenne részemről ha megmarad januárig?"
Lehet, hogy januárban már 60-ért fogják hirdetni és abból kezdhetsz majd alkudni.
Amúgy semmi nem tilja, hogy most lefoglalózd, ha az eladóknak megfelelő a januári adásvétel. Ha találnak közben magasabb áron vevőt, akkor a foglaló duplája jár neked vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!