Ingatlan vásárlásakor 10 milliót lehet alkudni?
Figyelt kérdés
Van egy ingatlan nagyon megtetszett , még 1 évvel ezelőtt láttam a hirdetését , akkor rakták fel 74 millió irányárnak.
Nekem csak 2024 januártól aktuális , hogy vásároljak. Bár nem minden áron szeretnék. Mai nap megpillantottam ezt az ingatlant amibe beleszerettem , még mindíg árulják, 69 millióra levitték az árát. Nekem ez sok. Kb 55-60 közt lenne ideális. Ez nagyon durva árajánlat lenne részemről ha megmarad januárig?
2023. júl. 4. 13:20
1/34 anonim válasza:
Mit veszíthetsz? Ha nemet mond, akkor nem veszed meg, ha igen akkor igen:)
3/34 A kérdező kommentje:
Későbbiekben lehet megvenném drágabban is ha nem enged is , bár ehhez gyűjtenem kell még , ezért nem szeretném megsérteni sem a jövőre nézve.
2023. júl. 4. 13:23
4/34 anonim válasza:
Nincs torvenyileg szabalyozva, hogy mennyit lehet alkudni. Ha ugy dont a tulaj, hogy enged ennyit, akkor lehet, kulonben nem.
5/34 anonim válasza:
Nem durva, ha megmarad. Megnézted 2x és körbejártad minden szempontból?
6/34 A kérdező kommentje:
Ismerem az ingatlant jól, rendben van , de elriasztóan hat az emberekre szerintem a sok esztetikai hibája , ami nekem mellékes. Örökölt ingatlan nem lakják a fűtől alig lehet már bemenni. Nincs gondozva.
2023. júl. 4. 13:48
7/34 anonim válasza:
Durva, hogy egyes embereknek minden egyes lépésükhöz fogni kell a kezüket.
8/34 anonim válasza:
próbálkozni lehet, de 10millió elég sok
9/34 anonim válasza:
Ez több tényezőtől függ, többek között az elhelyezkedés, az érdeklődés, az eladónak mennyire sürgős megszabadulni tőle stb... Általában vidéki családi házakból szoktak engedni a legnagyobbat az eladók, illetve olyan esetben ha gyorsan ki tudja fizetni a vásárló hitel és egyéb banki cirkusz nélkül. Viszont tekintve hogy 74 millióról már 69 millióra levitte az árat olyan hatalmas érdeklődés nem lehet az ingatlan iránt, egy próbát mindenképp megér. Főleg a jelenlegi helyzetben amikor elég nagy pangás van az ingatlanpiacon és lasszóval kell fogni a vevőket az eladóknak, az elmúlt 10 évben példátlan ez a visszaesés, szóval hajrá!
10/34 anonim válasza:
6: És mi a reális ára szerinted?
Mekkora település, mennyiért megy el ott egy ekkora, ilyen állapotú ház egy ekkora, ilyen telken?
Már simán vannak 3-7 szobás felújított házak is 12-22 millió közt is nagy telken szép számban, központban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!