Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 2 millió ft megtakaratásom...

Ha 2 millió ft megtakaratásom van 24 évesen, nagy felelőtlenség lenne 1 millió forintot feláldoznom belőle egy autóra?

Figyelt kérdés
230 ezret keresek, mamahotelban élek, így nem fizetek albérletez. Vidéken lakok, ahol rossz a közlekedés. 300-500 ezerért akartam venni egy 25-30 éves szakadt Mercedest, hogy azzal kompenzáljam a komplexusaimat és ezzel próbáljam elfedni azt, hogy egy lúzer vagyok, de most 1 millióért találtam egy egész jó állapotú 15 éves Volvót, ami nagyon megtetszett.

2022. aug. 26. 02:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is inkább egy olcsóbb kiskocsit vegyél.
2022. aug. 26. 14:20
 22/35 A kérdező kommentje:
Egy 20 éves Swiftet 250 ezerért?
2022. aug. 26. 14:43
 23/35 anonim ***** válasza:
1 millió alatt kapsz 14-15 éves vasaló-Swiftet, amiben 150-170 ezer kilométer van csak, évi 30-40 ezerből megvan a szerviz és 6 litert eszik. Ha megkapja az alap karbantartást, akkor a világból kimegy, totál igénytelen.
2022. aug. 26. 18:10
 24/35 anonim ***** válasza:
30%

"Nem, nem hagyjuk. 8 éves autóra többet költöttem fél év alatt a szervizben, mint amennyibe került. Jó lenne nem egy buta fasznak lenni és reálisan állni a témához."

Attol, mert te egy büdős proli vagy, meg egy balek, nekem meg rengeteg ismerősöm vett olyan autókat 1 millióért, amire azóta évek óta nem költött szinte csak kötelezőkre. Azért mert neked kifesteni se kell magad, és piross orr sem kell, mert anélkül is egy bohóc vagy, más még tud normális autót is venni. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡👔👔👔

2022. aug. 27. 15:18
 25/35 anonim ***** válasza:
30%
Tök jó olvasni ezeket a semmihez nem értő, okoskodó panelprolikat, akik itt gyk-n válaszolnak. Megnyugtató a tudat, hogy mennyire magas értelmi szinten vagyok ezekhez a bohócokhoz képest, és mennyire sokan vannak alattam. Kiváncsi leszek melyik peoli veszi magára ezt a kommentet és kezdi el habzó szájjal verni magát, meg lefele pontozgatni. 🤡🤡💄🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2022. aug. 27. 15:22
 26/35 A kérdező kommentje:
De ha Suzukit veszek, ennyi erővel egy dobozra is ragaszthatnék kerekeket és gurulhatnék azzal. Nekem igazi autó kell. Meg egy olyan, amivel a kisebbségi komplexusaimat kompenzálhatom.
2022. aug. 27. 21:49
 27/35 anonim ***** válasza:

Jó, tehát vagy kamu a kérdés, vagy a kérdező ennyire sötét.

Akkor vegyél az egymilliódból olyan kocsit, ami nem Suzuki, ma már igaz örülhetsz, ha egymillióért beindul egyáltalán, de csak válogass kedvedre Audikat, Merciket meg BMW-ket, ha neked autó kell a kisebbségi komplexusodhoz. 🤡

2022. aug. 27. 22:06
 28/35 A kérdező kommentje:
De én lennék a menőgyerek a faluban! A szomszédok meglátnák a ház előtt a Mercedest, hasra esnének! Múltkor azzal menőztek, hogy megcsináltatták a kerítésüket. De ha nekem meg lenne Mercedesem, akkor a szomszédok feldughatnák a kerítésüket.
2022. aug. 28. 12:09
 29/35 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, vegyél egy lepukkant mercit, költsd rá a gatyádat, azt majd pár év múlva rájössz, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, milyen verdád van és hogy totális baromság azért megvenni valamit, hogy ismeretlen embereknek villogj, mert totál érdektelen, hogy idegenek mit gondolnak az emberről!
2022. aug. 28. 16:10
 30/35 A kérdező kommentje:
Akkor párkapcsolatot sem érdemes kezdeni, mert az is eszi a pénzt?
2022. aug. 28. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!