Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyen esetben?...

Mi a teendő ilyen esetben? Támogatásmegvonás egy évre felelőtlenségből?

Figyelt kérdés

Egy kft alkalmazásában álltam juliusi szerződéskötéssel, amelyezt a cég telephelyén aláirtam. A munkaadót megkérdeztem hogy van e kötelezettségem a munkaügy felé, de ő azt mondta majd ő intézi a szerződést a hivatalnál. Időközben kaptam egy levelet az ősz folyamán hogy jelentkezési kötelezettségem van a munkaügynél . Mégpedig arra a dátumra amikor még álláskeresőként kaptam. Dolgoztam és munkaviszonyban álltam, nem láttam értelmét és elirásnak tekintettem. Most a helyzet az hogy nem kapok egy évig elátást mert a munkáltató nem intézte a szerződést, ugyanis állitólag, nem volt leadva a szerződés az ő felelőségáttválallásából. Bejelentésemet kicsit tisztázatlannak látom. Valaki járt e már igy? Indithatok pert, vagy feljelentést mi a teendő ilyenkor?

A munkáltató szivesen háritsa rám a felelőséget ,de papiron igazoni tudom hogy 2 hónappal az álitólagos jelentkezésem előtt már két hónappal munkában álltam nála. Most mikor felelőségre vonom szabadkozik ,mert még sztem az sem tisztázott mikortól is jelentett be.Az oep könyvemben nincs lepecsételve az időtartam sem amit náluk dolgoztam.tanács kellene .

2017. nov. 29. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Van a munkaszerződésedből nálad is példány? Ügyfélkapun megnézted a TB státuszod?
2017. nov. 29. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen van munkaszerződésemről példányom , és a tb -hez alá kellett irnom egy uj kérvényt.
2017. nov. 30. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!