Ez felelőtlenség?

Figyelt kérdés
Apukám tegnap előtt mondta hogy a cégnél most teljesen más munkát kell csinálniuk, mert olyan munka most nincs amit általában csinálnak. 37 éve dolgozik ennél a cégnél, és mondta hogy Ő vele nem fog ordibálni senki ha nem érti hogy azt a munkát hogy kell csinálni, ott fogja hagyni stb. Apukám fizetéséből van a jelzálog alapú lakáshitel fizetve. Ezért anyukám kicsit kiborult, és sírt hogy ha ott hagyja a munkahelyet akkor mehetünk az utcára. Én mondtam hogy úgy sem hagyná ott, nem hiszem hogy saját magával is kitolna, neki sem sok kedve van árokpartra menni gondolom. Szerintetek ez felelőtlenség lenne? Ki hogy vélekedne ilyen helyzetben?
2014. jún. 23. 09:18
 1/3 anonim válasza:
Szerintem az, hogy ha valaki hagyná, hogy a családja utcára kerüljön.
2014. jún. 23. 12:34
 2/3 anonim válasza:
Gondolom egy fizetésből éltek. Mennyit keres apud?
2014. jún. 23. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
124 ezer nettó, ez a bejelentett. A többit borítékban. Összesen olyan 170 nettó körül, nagyon ritkán ha halálra túlórázza magát akkor 200 nettó.
2014. jún. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!