Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lebírom mondani a rendelést?Ut...

Lebírom mondani a rendelést?Utánvételes

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm akivel nagyon jobban vagyok feleségemmel meginvitált minket egy MLM megkeresésre ez egy nagyon jó + pénz forrásnak tűnt,néha néha már mesébe illő dolgokkal ezért egy barátom megkértem nézzen kicsit utána dolognak,viszont most késő este érkezett a válasza és kiderült egyáltalán nem ilyen fényes a helyzet..nem néztem volna ki ismerősömből.. a rendelés este 7 kor lett feladva akkor úgy éreztem életem lehetősége a munka mellet még plusz bevételre,de most rájöttem egyáltalán nem az. 60 ezer forint értékről beszélünk,drága termékekkel

2021. márc. 15. 20:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
26%
Negyvenes, ha legalább az IQ-d lenne negyvenes...
2021. márc. 18. 01:40
 42/45 anonim ***** válasza:
81%
#41: Szóval még itt vagy. Miért nem válaszolsz a #38-ra? Honnan kell szerinted tájékozódni? Te honnan szerzed a tudományos ismereteidet?
2021. márc. 18. 08:28
 43/45 anonim ***** válasza:
61%

"2021-ben nagyon-nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy.valaki az MLM-et pilótajátékkal egyenértékűnek gondolja."

2021-ben nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy valaki MLM-mel kezdjen foglalkozni.

2021. márc. 20. 21:39
 44/45 anonim ***** válasza:

"Hidd el, nem a cégnek van rád szüksége, hanem neked és a leendő utódaidnak rá!"

:DDDDDDDD Bruhahahahaha, igen azért zaklatja a sok szánalmas nyomorult porszívóügynök minden fórumon az ismerőseit meg a rokonait mert nincs szükségük az új emberekre :DDD

2021. máj. 10. 14:22
 45/45 anonim ***** válasza:
Látom, nem sikerült értelmezni a “cég” szót...
2021. máj. 10. 15:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!