Lebírom mondani a rendelést?Utánvételes

Emailben mondd le. Ne vedd at a rendelest.
Nem tudnak veled mit csinalni.

"Nem piramis játék, hanem MLM. A piramisba pénzt tesznek be amin az elején belépők nyernek, az alul lévők vesztenek."
Az MLM ugyan így működik, csak betesznek valami terméket hogy elfedjék a dolog piramisjáték mivoltát. Mind tudjuk hogy ezeknél a cégeknél szinte sosem a termék számít, hanem a hálózatépítés.

Kérdező, jól értem, hogy neked -baráti segítséggel- sikerült átlátni egy szövevényes átverést, viszont arra az egyszerű dologra, hogy hogyan lehet lemondani egy rendelést, az már nem sikerült rájönni, ezért fel kellett tegyél itt egy kérdést?
Szerintem is hallgass az előttem szólókra, kerüld el nagy ívben ezt a rendszert. Nem neked való.

"Aki szerint az MLM olyan, mint a piramisjáték, az tudja, hogy az orvos olyan, mint a kuruzsló?"
Hogy a te példádnák maradjunk, a hasonlatodban az MLM nem az orvos, hanem az a fajta hétpróbás kuruzsló, aki nagyon ügyesen táncol a legalitás mezsgyéjén, úgy hogy a tevékenysége még ne essen btk kategóriába.

2021-ben nagyon-nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy olyat leírjon valaki hogy " Egy napon nem lehet említeni a kettőt!" ahelyett hogy "Egy LAPON nem lehet említeni a kettőt." Mert hogy ez a mondás így szól helyesen.
Egyébként akkor világosítsd fel a világon fiatalok körében egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő közösségi oldalt is, hogy hülyék, mert egy LAPON említik az mlm és piramisjátékot, mikor is ezek promotálását kitiltották a felületeikről. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!