Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lebírom mondani a rendelést?Ut...

Lebírom mondani a rendelést?Utánvételes

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm akivel nagyon jobban vagyok feleségemmel meginvitált minket egy MLM megkeresésre ez egy nagyon jó + pénz forrásnak tűnt,néha néha már mesébe illő dolgokkal ezért egy barátom megkértem nézzen kicsit utána dolognak,viszont most késő este érkezett a válasza és kiderült egyáltalán nem ilyen fényes a helyzet..nem néztem volna ki ismerősömből.. a rendelés este 7 kor lett feladva akkor úgy éreztem életem lehetősége a munka mellet még plusz bevételre,de most rájöttem egyáltalán nem az. 60 ezer forint értékről beszélünk,drága termékekkel

2021. márc. 15. 20:37
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
31%
Persze, ünnepnapon és éjjel ők sem dolgoznak. Ámde, ezzel a piramisjáték butasággal ne égesd magad!
2021. márc. 15. 23:53
 12/45 anonim ***** válasza:
61%
Nem piramis játék, hanem MLM. A piramisba pénzt tesznek be amin az elején belépők nyernek, az alul lévők vesztenek.
2021. márc. 16. 02:13
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Emailben mondd le. Ne vedd at a rendelest.

Nem tudnak veled mit csinalni.

2021. márc. 16. 02:28
 14/45 anonim ***** válasza:
86%

"Nem piramis játék, hanem MLM. A piramisba pénzt tesznek be amin az elején belépők nyernek, az alul lévők vesztenek."

Az MLM ugyan így működik, csak betesznek valami terméket hogy elfedjék a dolog piramisjáték mivoltát. Mind tudjuk hogy ezeknél a cégeknél szinte sosem a termék számít, hanem a hálózatépítés.

2021. márc. 16. 06:52
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, jól értem, hogy neked -baráti segítséggel- sikerült átlátni egy szövevényes átverést, viszont arra az egyszerű dologra, hogy hogyan lehet lemondani egy rendelést, az már nem sikerült rájönni, ezért fel kellett tegyél itt egy kérdést?

Szerintem is hallgass az előttem szólókra, kerüld el nagy ívben ezt a rendszert. Nem neked való.

2021. márc. 16. 07:14
 16/45 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem nekem való. Írtam is hibáztam. Csak egy közelebbi barátról volt szó ezért voltam bizakodó.
2021. márc. 16. 09:03
 17/45 anonim ***** válasza:
0%
Aki szerint az MLM olyan, mint a piramisjáték, az tudja, hogy az orvos olyan, mint a kuruzsló?
2021. márc. 16. 09:18
 18/45 anonim ***** válasza:
81%

"Aki szerint az MLM olyan, mint a piramisjáték, az tudja, hogy az orvos olyan, mint a kuruzsló?"

Hogy a te példádnák maradjunk, a hasonlatodban az MLM nem az orvos, hanem az a fajta hétpróbás kuruzsló, aki nagyon ügyesen táncol a legalitás mezsgyéjén, úgy hogy a tevékenysége még ne essen btk kategóriába.

2021. márc. 16. 09:39
 19/45 anonim ***** válasza:
11%
2021-ben nagyon-nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy.valaki az MLM-et pilótajátékkal egyenértékűnek gondolja. Csaxólok. Egy napon nem lehet említeni a kettőt!
2021. márc. 16. 09:48
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

2021-ben nagyon-nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy olyat leírjon valaki hogy " Egy napon nem lehet említeni a kettőt!" ahelyett hogy "Egy LAPON nem lehet említeni a kettőt." Mert hogy ez a mondás így szól helyesen.

Egyébként akkor világosítsd fel a világon fiatalok körében egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő közösségi oldalt is, hogy hülyék, mert egy LAPON említik az mlm és piramisjátékot, mikor is ezek promotálását kitiltották a felületeikről. :)

[link]

2021. márc. 16. 09:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!