Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Xiaomi tényleg gyöngébb...

Kisdanibrian19830112 kérdése:

A Xiaomi tényleg gyöngébb mint a Samsung?

Figyelt kérdés
Egy hanggenerátor miért ütheti ki a Xiaomi telefont?. D hangot generáltam és újraindult egyből a telefon. Mi lehet a gond? Ennyire gagyi lenne a Redmi?

tegnap 21:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Minden telefon újraindulhat ritkán?
tegnap 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
És mi az a sok baromság a Xiaomi szoftverben hogy megváltoztatja amit begépelek. Mondja már meg valaki hogy tudom egy készülék szókincsét rootolni?!?
tegnap 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért nem kapok soha Samsung telefont ajándékba?.
tegnap 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnap 23:48
 5/9 anonim válasza:
100%
Valszef user errof
ma 01:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg a samsung az egyik legjobb márka. Nekem mindig az van. Sose indult még magától újra.
ma 06:41
 7/9 anonim ***** válasza:

"Miért nem kapok soha Samsung telefont ajándékba?."

Én még sose kaptam semmilyet.

Vegyél magadnak olyat, amilyet akarsz és kész.

ma 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt Samsung telefonom sokszor sokféle drágább is olcsóbb is 1-2 évig bírta mindegyik utána sok kollégának lett Xiaomija mondom meg nézem én is. Azóta csak az van az első 3 évig bírta( gyorsabban kezdett csak merülni szóval végülis el nem romlott) ez ami most van az 5.-et tapossa szóval nekem inkább a Xiaomi btw.: Ajándék lónak ne nézd a fogát ha kell Samsung vedd meg
ma 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Sok kérdésnél ordít, hogy te írtad ki, részben mert sok hülyeség csak utána jut eszedbe.

A legtöbb gyártónak vannak gyengébb és erősebb modelljei, nem lehet azt mondani, hogy az egyik jobb, mint az (általánosságban). Talán vannak szoftveres gondjai a tiednek, ha egy rosszul megírt alkalmazás ki tudja ütni.

ma 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!