Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A lakas maffia hogyan veszi...

A lakas maffia hogyan veszi el az emberektol a hazukat?

Figyelt kérdés

Komolyan kerdezem. Nem ertem.

Vesznek toluk kolcsont vagy megis hogyan??

tegnap 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A precíziósabb fajta úgy, mint ahogy a gödöllői kecót ellopták beépített ügyvéddel meg strómannal: [link]

A tipikusabb aljacigó meg rászáll a megfelelő célszemélyekre, idős, demens bácsikával összeismerkedik a fiatal cigánylány vagy idős nénikének segít ebben-abban a tisztelettudó, rendkívül illedelmes "kiccsalád", kifaggatják, megismerik van-e élő rokona, tartja-e velük a kapcsolatot, stb.

Ha iszákos vagy mentális baja van, akkor könnyebb dolguk van, mert simán mehet a szerződéssel a dolog aztán utólag már a bíróság is nehezen tud kinek igazat adni, mert hiába sejti mi a helyzet, ha a bácsika időnként "hallucinál".

Végül pedig megvannak a "zsák a foltja" tróger emberek, akik elkártyázzák az örökségüket meg hasonló ilyen-olyan adósságokat halmoznak fel, aztán ezen kapva kap egy helyi uzsorás üzletember és a lepukkantott kecót saját ügyvéddel áron alul behúzza tőle.

Az így földönfutóvá tett ember meg nyilván nem azzal fog kiállni koldulni az utcára meg a civil szervezeteket sem azzal a szöveggel keresi meg, hogy "tróger vagyok és ezt tettem", hanem "a mocskok kicsalták, a lakásmaffia áldozata lettem", esetleg még a Házon kívült is behülyíti, hátha utalnak neki a riport végén megadott bankszámlaszámra vagy valaki felajánlja, hogy MNucsaröcsögén van egy Kádár-kockája. Nyugdíjasok előnyben, annak mindegy hova megy a nyugdíj, meg azokat még sajnálják is jobban.

tegnap 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholista nagyanyám pl. amíg nagyapám dolgozni volt külföldön a kocsmában "eladta" a házukat a C-knek. Persze volt saját ügyvédjük, aki nyilván tudatában annak mi történik lepapírozta. A c-k azonnal be is költöztek.

Aztán kb egy év pereskedés után a bíróság csak annyit mondott ki, hogy csak a fél ház tulajdonjogát kapták meg a c-k, hiszen nagyapám nevében nem járhatott el nagyanyám. És ennyi volt. Vissza kellett vásárolni tőlük a ház 50%-át, hogy eltakarodjanak.

tegnap 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#2: Erre mondják, hogy ha ilyen családja, rokonai vannak az embernek, nincs szüksége ellenségekre...
tegnap 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!