Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy 20-as...

Miért van az, hogy 20-as eveim kozepen mar egyre jobban hanyingerem van az emberektol?

Figyelt kérdés
Minel tobbet kell emberekkel lennem egyre inkabb rajovok mennyire rosszindulatu,bekepzelt egy csomo ember. Mikor mar azt hinne az ember, hogy valaki normalis mindig kimutatja a foga feherjet elobb-utobb. Ti ezt, hogy elitek meg? Csupan rossz emberekkel hoz ossze a sors vagy ez masnal is igy van? :D

nov. 20. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Az élet semleges se jo se rossz
nov. 20. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Dettó ugyanígy érzek,valahogy mindig csalódok:)

De azt mondom mostmár ,hogy már megszoktam.SAJNOS.

nov. 20. 18:30
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

18 éves korom óta dolgozom. Fizikai munkás vagyok, és voltam mindig is, ezáltal soha sem azokkal a magas intellektualitású emberekkel voltam kapcsolatban, hanem általában mindig az átlag faék gondolkodású emberekkel.

Éltem életvitelszerűen külföldön is: németek, törökök, románok, lengyelek közt.

Rossz emberek között vagy.

Előző munkahelyemen utáltam a munkám, de minden napom boldogan éltem, jó kollektivával, társasággal.

Jelenlegi munkahelyemen jó a melóm, de utálom az embereket, és ők is engem.

Ez mindig változni fog az életed során. És nem csak a melóban, hanem magánéletedben is. Szűk környezetedben legyenek körülötted akik szeretnék, a többi nem számít. Belőlük mindig tudsz merítkezni.

32/ffi

nov. 20. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

Ebben a korban ez normális. A huszas évei közepén kerül ki az ember a burokbol, amiben nevelkedett. A munkát illetően annyi tapasztalata volt, hogy anyuka otthon elhordta mindenféle s.ggfejnek a munkatársnőjét, de nem tapasztalta meg a saját bőrén. Az egyetem végéig védve vannak az emberek a felnőtt élettől. A maximum tragédia annyi, hogy köcsögök az osztálytársak vagy az egyetemen f.szfej a tanár. De a felnőtt életben már tapasztalod a munkatársaidnak a rosszindulatát, a főnök beszólásait, amit ha a lelked kidolgozod sem kerülsz el, magadra vagy utalva és egyedül kell hogy összehozd, hogy munkában maradj, egyél és tető legyen a fejed fölött.

Ha már a magány, a munkábaállás után mindenki kimerül, örül ha a munkanap után hazaesik és a háta közepére sem kívánja az embereket.

Ugyanígy az ember észreveszi, hogy a barátai eltűnnek, egy kávéra nem érnek rá.

A huszas évei közepén amikor szembesül ezzel az ember, az sokkoló és csalódottsáhot okoz, de pár év és hozzászokik.

nov. 20. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
30-asan meg már utálni is fogod őket a viselkedésük miatt, mégis bemész munkába..
nov. 20. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Ki kell alakítani egy szűk baráti kört.. Csak így lehet túlélni ebben a világban.
nov. 20. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Egyszerűen fogadd el.
nov. 20. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Fura. én 42 évesen, pl sokkal jobban kijövök a fiatalabb csajokkal. a 30 felettiek húzzák az időt, de egy huszonéves nem hisztizik, és kéreti magát, mint egy 30 feletti nő.
nov. 20. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Én is így vagyok vele, igaz már tizenévesen elkezdődött.
nov. 20. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Kezdesz rájönni, hogy lényegében minden ember ugyanolyan, csak a külső más.
nov. 20. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!