Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha hányingerem van a...

Az gáz, ha hányingerem van a legtöbb embertől?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elegem van, főleg a magyarokból, hogy mindenkit utálunk, gyűlölünk, kigúnyolunk. Tudom, hogy egy nyomorgó nemzet vagyunk jelenleg, ahol az átlagember napi szinten a megélhetésért küzd és a gyűlölet egyfajta stresszlevezetés nekik.

De most is elegem van, hogy még mindig ezen a Lucás ügyön lovagol mindenki, amikor az ország a csődbe tart. Vagy inkább Csádba...

Homofóbia, rasszizmus, mindennemű kirekesztések és persze folyron fujjogni kell az új dolgokra, mert "az rossz". Hányinger.

#Magyarország #panasz #hányinger #rosszullét #Amúgy szeretem az országot #csak miért utálkozunk ennyit?
aug. 10. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban

Nekem is elegem van abból, hogy a kormányunk disznóságaira legyintenek, a tökéletes arányokkal rendelkező (plasztikázott), jó módú (sokszor jó módú, minimum felsőközéposztálybeli családba is született), minta életű embereket istenítik, mindenki mást meg lesajnálnak, mint valami értéktelen hulladékot...

aug. 10. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Nem, én erre már rég rájöttem, kerülöm is az embereket amennyire lehet. Most facen se szoktam olvasgatni mert tele van ezzel az egész k. oldal, hogy így férfi a nők közt meg úgy, azt se tudják miről beszélnek, azt sem értik, hogy az interszexuális állapot nem egyenlő a

transzneműséggel meg az átoperáltsággal, de köpködni azt tudnak. Hányok az emberektől. De tényleg.

De nem csak ezzel kapcsolatban ilyenek az emberek. Aki kicsit más, azt egyből szidni kell, kiutálni, lenézni, gúnyolni kell, hányinger!

aug. 10. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tőled van hányingerem.
aug. 10. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Pacs, igazad vyn.
aug. 10. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Imane Khalif ügyéről meg, sajnos teljesen homályos, hogy mi áll a dolog mögött. Aki nem maga Imane Khalif, az nem tudhatja pontosan, mi lejáratás, mi mentegetőzés, és mi hamisított eredmény.

Simán lehet egy ügyesen eltussolt dopping ügy is szerintem, tehát van az a kapcsolat és/vagy pénz, amiért egy férfi kariotípus eredményt (ami bizonyítja, hogy nem doppingolás történt) elintéznek.

Született férfi is lehet, mert (állítólag) későn lett kiállítva a születési anyakönyvi kivonata, és mi bizonyítja, hogy a kiskamasz kori képein valóban ő van? Ez esetben sem feltétlenül transzexualitásról van szó, hanem ezzel is csalhatott (hiszen a nőkkel szemben egy férfi erőfölényben van).

Illetve valóban lehet interszexuális pl. részleges androgén receptor érzéketlenség, vagy a hímivar kialakulásáért felelős mestergén (SRY) részleges funkcióvesztése miatt, ez esetben a külső nemi szerve kismértékben abnormális női is lehet (normálisnál nagyobb csiklóval, többé-kevésbé összenőtt szeméremajkakkal). Az interszexuális állapotok nagyon ritkák, mivel mindig újonnan kell keletkeznie a mutációnak az ivarsejteket kialakító sejtekben, illetve ivarsejtekben. Ennek az egyik oka, hogy elenyésző a valószínűsége annak, hogy éppen egy ezért felelős gént, a géntermék funkciójának elvesztését eredményező módon fog érinteni a mutáció. Másik ok, hogy az interszexuális állapotok szinte sosem öröklődnek, mert meddőséggel járnak.

aug. 11. 06:35
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Kapcsold ki azt a qurva tévét, és nézz körül. Messze nem olyan a világ, ahogy te látod.
aug. 11. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!