Másnak is hányingere van a parfümtől?
Hülyén hangzik, de nekem a fejem fáj tőle. Nem szeretem az erős illatokat. Én nem is használok parfümöt soha. Másokon se nagyon szeretem.
N
Én szeretem a parfümöket, másokon meg magamon is. Bár magamon nem szoktam érezni, csak fújás után pár percig. Most egy nagyon savanyú, citrusos parfümöt használok, ősszel és télen meg fás-citrusosat, bár én abban inkább bőrt érzek.
F
Amíg fogalmam sem volt, milyen illatok állnak jól, csak magamra fújkodtam azt, amit az anyám az Avonból berendelt, csak azért, mert újdonság volt a magazinban, és a papírra fújt minta alapján azt mondta, hogy “jó, ez jöhet”, én is ezt éreztem. Habár az intenzitásuk sem tartott sokáig, nem én viseltem a parfümöt, hanem a parfüm viselt engem.
Aztán felfedeztem, hogy az illatok világában nem csak a savanyú, szúrós illatok léteznek. Sokkal jobban szeretem a pézsmás, tölgymohás, gyümölcsös, vaníliás, gourmand vagy enyhén füstös, édes virágos illatokat, mint a Baccarat Rouge 540, az Amouage Blossom Love, Viktor & Rolf Flowerbomb, a Xerjoff Lira, vagy a Montale Sensual Instinct. Ezek a kifejezetten elegáns, szexi illataim, de amellett, hogy ismerek és használok egy csomó drága niche parfümöt, azt kell mondanom, hogy az Ariana Grande és a Britney Spears illatok is nagyon jók, és egy teljes napig tartósak. Főleg az Ari és a Britney illatok közül a Midnight Fantasy és a Hidden Fantasy. A többségük édes, gyümölcsös, pézsmás, majdnem mindegyikben van valamilyen izgalmas gourmand jegy, - érdemes adni nekik egy esélyt, mert teljesen más kategóriát képviselnek, mint a tipikus, gagyi celebparfümök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!