Ez szorongás/pánik? Hogyan enyhítsem?
Figyelt kérdés
Nemsokára osztálykirándulásra indulunk, és egész héten stresszeltem miatta meg hányingerem volt. Nem igazán érzem jól magam az osztállyal, de igyekszem beilleszkedni, ezért is gondoltam, hogy elmegyek a kirándulásra. Este már éreztem, mintha a karjaim lezsibbadtak volna, de nem törődtem vele különösebben. Viszont fél 12-kor iszonyatos hányingerre keltem, és nagyon vert a szívem, remegtem. Kimentem a mosdóba, öklendeztem, de semmi sem jött nyálon kívül. Probáltam visszafeküdni, de ugyanúgy jött a remegés és a gyomorkavarodás, öklendezés, de sosem jött vissza semmilyen étel. Elmentem sétálni, akkor jobban lettem, viszont hogy hazaértem, újra kezdődött minden elölről. 2 óra núlva indulunk busszal a táborhelyre, és rettegek. Szerintetek ez szorongás? Mi lesz ha rosszul leszek a buszon? Nem is tudom lemondani a kirándulást, mert már be van fizetve. Mit csináljak?2022. ápr. 29. 05:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez szorongás miatt van. Velem is volt már hogy pl fájt a, hasam, hányingerem volt az izgulás miatt.
Szerintem mindenképpen igyál vizet vagy egyél valami olyat amit biztos nem fogsz kihányni.
Amíg nem indultok vagy akár a buszon, ha nem szeretnél oda ülni a többiekhez hallgassd a kedvenc zenédet, nézz egy sorozatot amit szeretsz. Próbálj ne arra koncentrálni hogy mennyire izgulsz.
2/3 anonim válasza:
Antidepresszáns kúra. Vagy elmehetsz beszélgetni egy órát, egy pszichológussal aki csupa olyat mond amit te is tudsz. 20 ezerért/ alkalom.
3/3 anonim válasza:
Már ha pánik. Az hogy nem érzed jól magad két okból lehet. Buta osztálytársak, b, vannak beilleszkedési problémáid általában. Vagy különc vagy ami nem baj csak akkor meg minek beilleszkedni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!