Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy 20-as...

Miért van az, hogy 20-as eveim kozepen mar egyre jobban hanyingerem van az emberektol?

Figyelt kérdés
Minel tobbet kell emberekkel lennem egyre inkabb rajovok mennyire rosszindulatu,bekepzelt egy csomo ember. Mikor mar azt hinne az ember, hogy valaki normalis mindig kimutatja a foga feherjet elobb-utobb. Ti ezt, hogy elitek meg? Csupan rossz emberekkel hoz ossze a sors vagy ez masnal is igy van? :D

nov. 20. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én (48 éves nö) is jobban szeretek fiatalokkal dolgozni, mint 35+-osokkal. Ezek már annyi mindent megbántak az életükben és mindenki mással is éreztetik, hogy elégedettlenek, hogy néha szörnyü is nézni meg halgattni. A fiatalok meg tele vannak ambiciókkal, ezt öröm látni.
nov. 21. 02:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak rossz emberek, azonban, ha csak ilyenekkel, vagy legalábbis nagy többségben ilyenekkel találkozol, vagy vagy körbevéve, akkor valóban rossz körökben mozogsz.

Én is nem egy csalódáson, koppanáson vagyok túl, vertek már át, és még sorolhatnám, de nem tartok ott, hogy ezt mindenkire kivetítsem. És ezzel nem azt mondom, hogy te ezt teszed, csupán, hogy könnyű ebbe a hibába esni, és ezt jó lenne elkerülni.

nov. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!