Van masnak is fobiaja a szetbotoxolt vagy feltoltott szaju emberektol?
Mara mar szinte muveszfilm sincs, amiben a szineszno arca ne lenne szetcseszve, de mar magyar atlagembereknek is minimum egy szogletesre torzitott szaj.
En ertem a plasztikat, ha utalod az orrod, tok lapos vagy, meg a regimodi arcfelvarras szineszeken se ijesztett meg. De ez egyreszt iszonyuan szomoru, hogy eldeformalodnak arcok, es eszre se veszik az ujabb generaciok. Egy otvenes feher no mongolid-afrikai hetvenes lesz tole, es megis.
De konkretan en a regen baleset, egesi serules miatt rekonstrualt emberekre asszocialok. Abbahagyom a film nezeset, ha a szineszno arcan furcsa vonalak vannak, egyik oldalon sima, masik oldalon millio apro ranc van a boren.
Beszel hozzam valaki, a szajanak van egy konturja, de a borszinu resz ala van benyomva egy csomo filler. Szeretnek mashova nezni, elfordulni, hanyingerem lesz.
Ez komoly, ez a valosag?
En szomoruan latom. Egyreszt nem tudjuk, hogy fognak kinezni ezek a lufi arcok kesobb, raadasul ordogi korbe kerulnek, mar azert toltetik fel ujra az arcuk, mert borzaszto az is, mikor leereszt. Es az is elkeserit, hogy egyre tobb ember szeme megszokja. Lehet, hogy a normalis kulso furcsa vagy csunya lesz egyszer.
Szemelyesen latok olyan noket, akik csinos oregedo nok voltak. Elotte szepek is es kevesebbnek latszottak. Botoxtol pedig egy husz pluszos afro-mongolid transzi arcuk lett.
Na mindegy. En otven vagyok, most kezdtem oregedni, de biztos, hogy nem cserelnem ilyen megoldasokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!