Normalis, hogy igy elzarkoztam az emberektol? 18/F
Nos, nekem inkabb allbarataim voltak. Mindigis maganyos voltam, sokan magamra hagytak, es pl az, hogy milyen buliba menni, avagy az, hogy milyen ha baratokkal elmentek valahova, avagy az, hogy milyen ha baratokkal elmesz szulinapozni nekem ismeretlen. Senkim se volt, normalis csaladi hatterem sincsen.
Vagdostam magam, sot, rengeteg ongyilkossagi szandekom volt.
Mostanra meg mar teljesen mashogy gondolkodom. Nem olom meg magam, mert ezt a rovid idot, amit kaptunk ki kell maxolni. Nem szeretnek az emberek. Na es? Nem erdekel mar, es az sem, hogy mivan, mi nincs. Egyszeruen mar nem keresem az emberek tarsasagat, es baratokat sem. Nem vagyok szeretheto, ez az igazsag. Kesz, el kell fogadni, ez van. Nem lesznek barataim. Ehelyett inkabb masutt keresem azt, ami kikapcsol. Imadom a GTA sorozatot, igy azokat kijatszom, es rengeteget jatszom, bezarkoztam a szamitogepes jatekok vilagaba, es nem is akarok kimozdulni belole. A szamitogepes jatekok nem fogjak azt mondani, hogy most nem akarok a baratod lenni, vagy nem er ra. Nem fognak letiltani.
Nem lettem embergyulolo, rengetegszer volt most a heten, hogy leallitottak, hogy adjak penzt, mert kell, adtam aprot. De baratkozastol es emberi kapcsolatok kialakulasatol ockodom, sot..
#4 boltban sem tudom elkerülni őket. De nem is az emberekkel van baj. Azzal van baj, hogyha a "barátod" lesz. Azzal a kézzel fogja beléd szúrni a kést, amelyikkel megsimogattad.
Szerintem teljesen normalisan élek. Aki, pl sír, mert megcsal a barátnője és hallgatja a nyálas another love számokat, vagy áll a pecke, és saját érdekeit elhanyagolja az mennyivel jobb? Az utóbbi mondjuk igaz volt rám.
"Szerintem teljesen normalisan élek."
Akkor minek tetted fel a kérdést?
"Normalis, hogy igy elzarkoztam az emberektol?"
Tetted fel a kérdést, én pedig válaszoltam, hogy nem, nem normális.
Erre te konkrétan lesegghülyézel. Mondjuk a hozzászólásod alapján tényleg nem lehetsz sok ésszel megáldva, bizonyára tudod, hogy kiket lőttek a Dunába, te szerencsétlen balfäsz.
Mindenesetre szépen meggyaláztad az emléküket, grat.
Mi neked a kötekedés? Elég nehéz úgy segíteni neked, hogy ha megkapod a kérdésre a választ, egyből a kivégzésemet vízionálod. Nem csoda, hogy kerülnek téged az emberek.
Te hülye állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!